mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ritmix in yarismasi varmis, bende foto dalinda kurcaliyim dedimde..ole kendi capinda bi imaj cikti..eheh icerik ve anlam olarak bos geldiysede bi eskiz olarak foruma fisttirtim dedimwww.fuysal.com/forpaticik/ritmix.jpg ps.linklemede herzamanki gibi elime gozume bulastirdim eheh saol spidee ps2. yurtdisindan host almamak lazim eheh [signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono[Bu mesaj hilikus tarafından 14 Haziran 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://www.fuysal.com/forpaticik/ritmix.jpg[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 14 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Spidee tarafından 14 Haziran 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Valla linki yazdım ama sunucu bulunamıyor bende..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beyendim, orjinal resim nirde hani? :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu orjinal resim nerdeyse :) (renkleri siyaha cektim denebilir sadece ehe)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eheh:) o da guzel o zaman[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Nasıl bu fotoğrafı elde ettiğini anlatırsan o da süper olur.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 buyuk zevkle elvyn..ama once biraz yorum gormek hosuma giderdi..herzamanki zartzurtlardan.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 buda telafi linki thanks tu domi[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bekliyorum o zaman :)[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben beyendim çok reklam kokuyor, gerçekten şansın olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yorumlar icin sagolun, soyleki 2 adet elfeneri ile yaklasik f11-16 civarinda 4sn ile 6sn arasi pozlama ile (200iso/asa); bir el feneri ile arkadan ters isik verip sisenin ust kismindaki aydinlatmayi yaratirken yansima yaratabilecek nitelikteki plexiglass in ustune gerekli kro yansimayi dusurur (plexiglass yerine yansima yaratabilecek herhangi materyal makbul ehe) diger elfeneri ile de bu surec (4-6sn) icinde ters isigin golgede birakacagi karanlik alanlara dolgu yapilarak o bolgeler aydinlatirilir...sonrasi deneme yanilma.. arka plan? cani cehenneme adamim kimse aydinlatmasin karanlik kalsin! :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 plexiglass ne abi eheh? Bu arada aşağıda bi mavilik kalmış o kötü durmuş biraz. Bi de yansımaya da önem verseydin resim mükemmelleşebilirmiş aslında var ya.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 plexiglass esneyebilen beyazimtrak renge sahip isikla aydinlatabilen (ama seffaf degil) bi plastik tabaka..yuzeyide parlak.. o yansima dan bisile cikartmayi denicem bende sanirim..hem siseyi hem yansimayi bozulma yamulma olmadan tek foto ile gostermek deli zorluyo ehe..iki fotoyuda kesip bicip yapistirinca gercek gibi durmuo (ki zaten gercek gibi durmuo su hali ile ya neyse ehe) bakalm bakalm bakalmmm[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 plexiglass, içinden geçen ışığı homojen olarak dağıtal bir malzeme, reklam panolarında kullanılır; cetvellerimiz de ona yakın bir malzemedir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bir an kusmak istedim. hayır kötü olduğundan değil. karmaşık olmasından... zaten fotoğraf çok karışık, öyle bir anlatmışsın ki iyice karıştı herşey... onu geçeyim de şey sorcam ben. arka fona da birşey koysan? aklıma öyle birşeyler geldi. mesela ikinci bir ritmix? ya da ritmixe uzanan bir el? ya da arka tarafta spot ışık yansımış başka bir obje? sanki göze daha ilginç gözükürdü gibi geldi? ha tabii sadece benim fikrim bu.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 daha yarisma sonuclanmadan bunu koyman kotu bir fikir bence. ama is isten gecmis zaten. ama foto olarak cok basarili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 e iide yarismayla zaten alakasiz bir resim cikti o nedenle bence bi sorun yok..bu tip fikirsiz fotograflar dunyanin her yerinde zilyonlarca yapilio yayinlaniyo:) benim derdim biseyleri sekillendirmek, bunu eskiz olarak alip gelistirmek sanriim.. bone, benimde kafama o takildi..bide sisenin kendi dokusu o kadar rezalet bi kaplama ile yapilmiski hata dolu, bakalm daha fikirli bisi pesinde olmak lazim..daha temiz calismak lazim[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ritmix, ritim falan; dinamizm. gak guk.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesela gün doğumuyla (?) ilgili bir fotoğrafın vardı. Ritmik bir duygu var denilmişti, o tarz bir şekilde ritmik bir şeyler falan fıstık ?[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: elvyn, 15 Haziran 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Mesela gün doğumuyla ilgili bir fotoğrafın vardı. Ritmik bir duygu var denilmişti, o şekilde ritmik bir şeyler falan fıstık ? [signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: hilikus, 15 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki: hata dolu kastettiğin nedir? biraz açıklarsan çok sevinirim.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kapak ve sisenin agiz bolumu ne takildim ben..kendi isimi elestirmek gerekirse. sisenin govdesi ve gobegi ile kiyaslandiginda daha golgede pis ve detaysiz kaliyor..yani ok sise bir butun..ama nedense butun halde cillop etkiyi surduremedim eheh bide kapagi belli edemedim (ki guzel kapak) o bana kapak oldu, bakalm calismalarim surecektir![signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: hilikus, 15 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki: sisenin kendi dokusu o kadar rezalet bi kaplama ile yapilmiski hayır kastettiğim buydu, senin çalışman değil. ama senin çalışman hakkında birşeyler söylemen ilginç oldu, sağolasın. hmm bir ritmix alıp kapağını inceliycem [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Haziran 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 içme ama, sadece incele.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar