Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiler bir derdim var

Gothic

Öne çıkan mesajlar

saygıdeğer patiler banyo yapıyordum ve banyodan çıktım pc nin başına oturdum ve göhüs kafesimin sol tarafına agrı giriyor nefes aldıkça baya acıyor..ne yapıcam ben[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Sosyal ağlarda paylaş

buna benzer bişeyi bi arkadaşımda yaşamıştı..doktora gitti kaburgasında çatlak warmış...yakı mıdır nedir öle bisey yapıp geçirmişlerdi..inşallah geçer ama gecmezse bence ihmal etme bi doktora git[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

korkma bişi olmaz...
bana sık sık oluyor...
ama gerçekten şüphe ediosan bi doktara danış ücretsiz aloDoktor lar var onlara sor...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

Üşümüşsündür, gögüs kafesinde akcigerlerin hava aldıgında şişip inerken, gögüs kafesindeki üşütme nedeni ile olusan hafif iç çürük denilen hastalıgın getirdigi acıyı hissediyorsun, ciddi birşey degil, ölmessin korkma.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 14 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
Üşümüşsündür, gögüs kafesinde akcigerlerin hava aldıgında şişip inerken, gögüs kafesindeki üşütme nedeni ile olusan hafif iç çürük denilen hastalıgın getirdigi acıyı hissediyorsun, ciddi birşey degil, ölmessin korkma.
bana da oluyor aynı şey (batma hissi). Çoğu kişide de aynı şikayet olduğu için ciddiye almadım panik yapmadım.[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bir keresinde bu hastalık cift taraflı ve ciddi bir sekilde boynumda dahil denk gelmisti 1 hafta dogru düzgün uyuyamadıgımı hatırlıyorum ancak seninkisi ciddi degil, benim gibi olursan sinirden aglıyabilirsin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de kalbim olduğunu sandığım yer ağrıyor. Ama arada sırada simetriği de ağrıyor. Fazla koşmayı, spor yapmayı seven bi kişilik değilim, ondan mı acaba?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah kendine vur bakalım kalıyormu ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

göğsüne hava çarpış..başka bi değişle göğüs kafesindeki bölgeyi üşütmüssün...2-3 güne geçer..bi ilaç a falan gerek yogh...nefees alınca ağrı yapıyor okadr..takma fazlaa...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...