Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 lasatami'nin dediği herşeyi yaptım royal court kapısındaki 250 guts'lu ayıcık kardeş aldıkça alıyor 800'er mark, (toplam 15 defa denedim belki) öylece kalıyorum ben gene. level 12, charm 21. ne halt yiyecem ben? eskiden kolaydı da banamı patladı da peasant kaldım böyle? böyle kastıracağını bilsem en başta noble olurdum valla.. bari guild'e gireyim diyorum, char nicki Mauriac. dilekçe göndersem kabul edebilir misiniz?[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 charmını arttır öyle dene... ben de aynı sorunu yaşamıştım 20. deneyişte almıştı :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 pekihalen clan'a üye alımı var mı? seçtiğimde guild members: 0 yazdı da bişi anlamadım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 guild dağıldı ama en yakın zamanda yeni guild açma planım var...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eh benim şansıma asırlık guild dağılmış :) bugün nasıl olduysa guard doydu toplamda bir 30k almış olarak..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 amaaaan 30 k dan bişey olmaz :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 karpuz abim kurulacaksa şurda bi söleyin bende girmek isterim haberimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Herkes şanssız ya benim 2. deneyişte almıştı :D Buranın clanını da öğreneyim oraya gireyim.Bizim clan var ama nolduğunu anlamadık 2 kişi kaldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar