Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD 64fx chipseti vatan bilgisayarda!

mountaindew

Öne çıkan mesajlar

said:
onlyreal, 28 January 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
ya ogle hemen 64 bite atlamayin
bakalim hangi programlar uyumlu hangileri degil

nede olsa bildigmiz 32 bitlik sistem tamamen degisiyor bayag buyuk bir degisim bu registerlar 64 bite cikiyor.

ole 128 bitte iki gunde cikmaz en assag bir 5 6 yil var 128 e
Sosyal ağlarda paylaş

programlar eninde sonuda uyumlu olmak zorunda, ama her zaman piyasadaki her turlu uygulama, [sadece 1-2 exception oyun var] piyasadaki en dusuk parcalar ile calisir, o yuzden en iyisi manyaklaagia vurmayip ucuzlamasini beklemek

bilgisayarin cok eski ise bir barton 2500, hatta bir yerden bulabilirsen athlon 1700 al satarsin 2 yil sonra uzerine 50$ koyarsin athlon 64 board ve islemci alirsin, ve hersey calisiyor olur, paran cebinde kalir[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda kullanaayacağın bir şeye bu kadar para vermeye değmez. En azından 3-6 ay bekle. Hem fiyaları bayağı ucuzlayacaktır hem de kullnabileceğin işletim sistemleri programlar ve program patchleri ve updateleri cikacaktir. Bu arada o 87 mlilyonları bence kenara koy. 6 ay sonra sen o topladığın parayla zaten istediğin cpuyu ve bir anakartı peşin olarak alabilecek paraya uaşmış olursun. Bugun girersen o takside 2 katı taksit odemiş olursun ve 6 ay sonra cpu nu adam gibi kullnmaya başlarsın. Hangisi daha mantıklı sence?
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Şu an için 64 Bit bir işlemci almanın tek mantığı, ilerideki 64 bit uygulamalarına ve işletim sistmelerine şimdiden uyumlu olabilmektir. Geleceğe yatırım kısaca. Gidip hemen almanın bi âlemi yok. En azından ev kullanıcısı için. Tabii, bilgisayar donanımında iş biraz "bak bende ne var" olayıdır. Yani, hız sınırı 90 olan yolda ha 300 kadranlı araba kullanmışsın ha 500 kadranlı araba kullanmışsın.. Sonuçta çıkabileceğin en fazla hız 90 olmasa da 250 dir örneğin.

Kısaca:Hayatta kullanmayacağınız donanıma para vermeyin. 2.5 GHz'lik işlemci ile UO oynayacaksanız paranıza yazık.

Özet: Ben olsam o paraya gidip şimdiki sadece 32 bit çalıştıran işlemcilerin en iyisinden alırdım.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
BYTE & PCPratik
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
64bir işlemcilerin en büyük özelliklerini es geçiyor herkes,
64bit uygulamaları çalıştırdıkları gibi 32bit i de emulate edebiliyorlar, bu yüzden öyle mantıksız ve geleceğe yönelik bir yatırım değil, hatta amd 64 x2 yani dual core işlemcilerinden bir adet almak için çalışmalara başladım bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...