moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bilirsiniz, Diamond "shotgun" diye bir modem çıkarmıştı. iki tane dahili hat bağlayıp 56kbpsx2=128kbps hız elde edilebiliyordu. O zaman önemliydi bu kadar hız yakalaybilmek bile. Şimdi de bende kablolu internet var, birde kablosuz başka bir internet var. Kablo'nun etherneti ayrı WiFi nin etherneti ayrı tabi. Şimdi bu iki networke birden bağlanıp internet hızımı "shotgun" yapabilirmiyim acep?[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet evet bende istiyorum varsa öyle birşey :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o shotgunı duydum da efektif değildi diye hatırlıyorum. hatlar maximum 56'a izin veriyordu gibi bişiler.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 2 farklı hat gerekiyordu zaten onun için. Biraz masraflı bir yöntemdi tabi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kenderin dediği gibi, 2 hat 2 kat para veriyordun. ayrıca hatlar değil, o sistem izin vermiyordu 56 K dan yukarısına :) şu anda kullandığınız hatlarla o hatlar arasında bir fark yoq yani ;)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ISDN değil miydi o iki hatlı şeyler?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ISDN apayrı bişi Werewolf. sen fransız oldun :) şaka bi yana bu olayı zaten bir tek diamond yapıyordu bir de pahalıydı. pek tutmadı[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Normal adsl hattını veya kablo hattınıda yapabilirsin artık odedigin cihazı cisco üretiyor cisco nun sitesinden aratabilirsin benim çalıştıgım şirket 2024 2 adet kullanıyordu www.turuaz.net reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar