Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shotgun internet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilirsiniz, Diamond "shotgun" diye bir modem çıkarmıştı. iki tane dahili hat bağlayıp 56kbpsx2=128kbps hız elde edilebiliyordu. O zaman önemliydi bu kadar hız yakalaybilmek bile.

Şimdi de bende kablolu internet var, birde kablosuz başka bir internet var. Kablo'nun etherneti ayrı WiFi nin etherneti ayrı tabi. Şimdi bu iki networke birden bağlanıp internet hızımı "shotgun" yapabilirmiyim acep?[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Mesaj tarihi:
o shotgunı duydum da efektif değildi diye hatırlıyorum. hatlar maximum 56'a izin veriyordu gibi bişiler.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
kenderin dediği gibi, 2 hat 2 kat para veriyordun.

ayrıca hatlar değil, o sistem izin vermiyordu 56 K dan yukarısına :) şu anda kullandığınız hatlarla o hatlar arasında bir fark yoq yani ;)[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Mesaj tarihi:
ISDN apayrı bişi Werewolf. sen fransız oldun :) şaka bi yana bu olayı zaten bir tek diamond yapıyordu bir de pahalıydı. pek tutmadı[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Mesaj tarihi:
Normal adsl hattını veya kablo hattınıda yapabilirsin artık odedigin cihazı cisco üretiyor cisco nun sitesinden aratabilirsin benim çalıştıgım şirket 2024 2 adet kullanıyordu www.turuaz.net reklam
  • Yeni Oluştur...