Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat

somebody

Öne çıkan mesajlar

Hayatın sırrını çözebileniniz var mı ? Herkes bu konudaki düşüncesinin geldiği son noktayı bana anlatabilir mi ?
Çok merak ediyorum hayat hakkındaki düşüncelerinizi. Yaşınızı ve ikamet yerinizi de belirtirseniz çok memnun olacağım...Teşekürler şimdiden.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 15 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
42

yemiş bitirmişsin olayı.. saygım sonsuz.. yanlız hayat üstünde fazla düşünme, bırak bence burada. sonra bunun 43-44-45 maazallah 46'sı var. Kaybederiz seni..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 15 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 15 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
42

yemiş bitirmişsin olayı.. saygım sonsuz.. yanlız hayat üstünde fazla düşünme, bırak bence burada. sonra bunun 43-44-45 maazallah 46'sı var. Kaybederiz seni..

42nin çok daha derin bir esprisi, anlamı vardı ama anlamak için önbilgi lazım tabii... Herkes anlayamaz ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

[burada çok gereksiz quote vardı / nefr]

42nin çok daha derin bir esprisi, anlamı vardı ama anlamak için önbilgi lazım tabii... Herkes anlayamaz ;)

anlamını biliyorum.. o yüzden öyle bi cümle kurdum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..

[Bu mesaj Nefr tarafından 15 Haziran 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 15 Haziran 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
Peki ya 47 ?

Sayfa 0.047 saniyede yaratıldı, korktum ben..

47 kesinlikle doğuştan gelir. Ama 46 zamanla oluşabilir.. 42, 46 nın habercisidir her zaman.. (bkz: nietzsche) (bkz:42-43-45-46)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Haziran 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece veda gecesinde hayatın o anki eğlence olduğunu düşünüyordum... Şimdi...Bilmem ... 42 desem :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...