Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Masus yapılmış yanlız =p yada nasılsa ölücez diye herkes yumurtaların üstünde gezmeye başlıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Malibu, 13 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki: En güzeli UBRS de Son boss un odasında ilk pullu yaparken Mage in Poly yerine Blink atmasıydı Mage ölmeden Raid boşaldı :P lol bu benim başıma çok gelmişti roguela alışmıştım abilitylerin yerlerine falan sık kullandıgım bir şeyin oldugu yerde blink duruyordu nova çekecegime blink yapıyordum mobların arasına euhe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe bendede fearla shield yanyana cok uykulu falan oldugumda tehlikeli oluyo özellkle instance sa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yanlız adam bi anda fenomen oldu. öyle geyiğine çekilmiş bir video. ilk çıktığında izledik güldük falan, sonra bi baktık oyunda herkes leeroy leeroy diye bağırmaya başladı. olay iyice ciddileşti sonunda terim haline geldi. acaba diğer mmorpg'lerde de kullanılıyor mu merak ettim şimdi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Büyük geyik yarattı bu leroy olayı, bi tshirt bastırmak olabilir :D Ön tarafa leroy arkaya da paticikle ilgili bi resim bastırılır işte daha ne =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 leroy tişörtü çok güzel fikir valla up+1[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Maalesef geç kaldınız. :( http://www.leeroyjenkins.net/ Tshirtler de burda: http://www.leeroyjenkins.net/armor.html[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar