Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ultima Online Mondain's Legacy'i download edebilecegim bir yer biliyormusunuz?[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 cıkmadı diye biliyorum ben daha[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ağustosda çıkacak üstelik 30unda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çıktığında resmi sitesinde olur download linki, 15 günlük deneme hesabıyla birlikte..[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 cıktı Q: Do I have to wait for the release of Mondain’s Legacy in order to play Ultima Online? A: No! You can download the Ultima Online game client and get a 15-day free subscription from http://www.fileplanet.com/150525/150000/fileinfo/Ultima-Online-Gold-15-day-Trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 -ultima online oynayabilmek için mondain's legacy'nin çıkışını beklemem gerekiyor mu? -hayır fileplanetdan ultima onlineı indirip 15 gün deneme hesabı ile oynamaya başlayabilirsiniz.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla ben ıngızlıce bılıo sandım arkdaiş osi de oynadına gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaslar bunu yukledik diyelim,kredi karti bilgilerimizi vererek 15 gunden sonra acc imizin devam etmesini isteyebilecekmiyizz ? Eger oyleyse oyunu almaya gerek yok ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 fileplanet linki uo:se içindir ,monday's legacy ilk önce cd olarak satışa çıkar aradan bir süre geçtikten sonra download edilebilir ancak. jahnn senin soruna gelince evet kredi karı bilgilerini verip devam edebileceksin,zaten amaçta yeni oyuncu çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 o zmn bizde arkla se cd si almayi dusunuyorduk,bunu dowload edip sadece aylik ucret parasini oderiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 OLEYYYYYYYYYY :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi ben oyunu almak zorundatyım upgarte ıcın ılk cıktı gun amazondan satın alacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: jahnn, 08 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: o zmn bizde arkla se cd si almayi dusunuyorduk,bunu dowload edip sadece aylik ucret parasini oderiz. Arkadaşlar şimdi yeni kontrol ettim link malesef se yi kapsamıyor ageof shadowsa kadar olanlar var.Jahn ve separate eğer istanbuldaysanız size haftasonu se cdsini vereyim siz netten(ebay dan) se için account kod alın böylece uluslararası kargo mastrafına girmezseniz.yada forumun alım satım bölümüne bir mesaj atın eminim account kod olsa olsa patide bulunur [Bu mesaj jagd tarafından 08 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yada spidey'nin verdiği bu linkten indirin ea nın sitesi se diyor http://largedownloads.ea.com/pub/demos/uose/setup.exe bir account kodla işiniz hallolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tmm saol öyle yapıcaz o zaman.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilk basta yardımın için sağol.Yalnız bir sorum daha olcak ebaydan parasını odedik diyelim.Acaba code elimize nasıl gecicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 once adamın ıcq yada msn ı alacan orda yazar sonr aona msn atacan deycenkı ben almaya karar verdım oda sana al deycek aldın zaman aldım dersın bakar tamam code ı ıcq dan yollar olay bıter ben ebaydan bu yontemle alışverış edıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya ayrı bi topic açmaya değmez die burdan yazıorum,bu topicle alakasız olcak ama.paladin im var chivalry hariç dier 6 skillinde gm yaptım.chivalry 80.8 de şuan.strenght de 70 de.bnm sorum strenghti nasıl daha hızlı kasabilrim?newbie centerda dolanıorum hala strenghti bi 95 yapmadan dier şehirlere gidp pvp fln yapmayı düşünmüorum.bi püf nokta fln var mı str kasmak için?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar