Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Mondain's Legacy

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

-ultima online oynayabilmek için mondain's legacy'nin çıkışını beklemem gerekiyor mu?
-hayır fileplanetdan ultima onlineı indirip 15 gün deneme hesabı ile oynamaya başlayabilirsiniz.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jahnn, 08 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
o zmn bizde arkla se cd si almayi dusunuyorduk,bunu dowload edip sadece aylik ucret parasini oderiz.

Arkadaşlar şimdi yeni kontrol ettim link malesef se yi kapsamıyor ageof shadowsa kadar olanlar var.Jahn ve separate eğer istanbuldaysanız size haftasonu se cdsini vereyim siz netten(ebay dan) se için account kod alın böylece uluslararası kargo mastrafına girmezseniz.yada forumun alım satım bölümüne bir mesaj atın eminim account kod olsa olsa patide bulunur

[Bu mesaj jagd tarafından 08 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ayrı bi topic açmaya değmez die burdan yazıorum,bu topicle alakasız olcak ama.paladin im var chivalry hariç dier 6 skillinde gm yaptım.chivalry 80.8 de şuan.strenght de 70 de.bnm sorum strenghti nasıl daha hızlı kasabilrim?newbie centerda dolanıorum hala strenghti bi 95 yapmadan dier şehirlere gidp pvp fln yapmayı düşünmüorum.bi püf nokta fln var mı str kasmak için?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...