_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 of su oyunu oynayabilsemde 10 saat beklemeye razıım degerini bilin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sözümü geri alıyorum.bu ne lan 24 dakka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bende bayadır bekliorum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Madem öyle bokunu çıkaracam bende oyundan çıkarsam adiyim. İnnde oturacam afk olarak. Yarım saat flndır beklioruz neyse 8 kişi kaldı[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 player level'ları artınca sıralar düzeliyor. bir kaç güne kalkar bu olay. şu anda 400 kişi var. 20 dakka falan diyor. pazar günü prime time tabii.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 demin 435 kişi vardı 19 dakika bekledim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 430 kişi var 24 dk yazıyor. en iyisi low da oynamak... beklenmez böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ahah 20 dk yazıo be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 /afk yaptığınızda belli bir süre sonra otomatik olarak log out oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bir restart attım makineye 28 dakikadır bekliyorum.sıkıntı bastı beta olmasına veriyorum artık.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen betada beklyiorsun ben retrailde sinirlenmeye bashladim.kafama tukiriyim warsongta oynuyorum off ya bune. ticket aticam bashlarim bunlarin canina ben.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya ben çatlarım şimdi beklerken ya zaten 4 saattir 60 mb dosyanın inmesini bekliyorum olamaz ya :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu sira bekleme olayina tekrar alismamiz gerekecek galiba.. Sunucularin acilisinin 3. gununden beri hic sira beklememistim ve simdi yeniden eski gunlerdeki gibi sira bekliyoruz :) aslinda fena gelmiyor insana, sonucta sunucunun dolu olmasi iyi bisey..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yani o kadarda kotu degilmiş şimdi pvp6 ya girmek icin sıraya girdim 360 lardaydı 5 dakikada falan 200e dustu.makul yani olacak o kadar.olacak o kadarrrrrrrrr :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi cozuttu server off bu ne ya 1-2 dk beklioıdum 30 dk dio off bole olursa iste lol !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yetkililerden bir yardım bekliyoruz. hepimiz başka server'a gidelim burada sıra oluyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet sıra bekliyorsunuzda tek bir serverda belki 4 bin belkide 15bin kişiyle aynı anda oyun oynuyorsunuz, heryerde bir düsman heryerde bir aksiyon, heryerde bi karambol. 450 kisi sıra bekledigimide biliyorum burning legionda ama buna katlanmayı seçen benim dimi ? blizz yazmıs arkadas arkadas bu server çok dolu çok kalabalık benden sölemesi, ee sende buna katlanmayı seçip, biraz sıra bekledikten sonra kalabalık ortama akmayı seçiyorsan blizz suçlamak yersiz olur, adam sana bu server bos diyipde sıra bekletse eyvallah. 2milyonun üzerinde bir üyesi bulunan oyundan bundan iisi şamda kayısı, 2m adamla ugrasmak kolaymı o serverları ayakta tutmak kolaymı hey giim hey bize sölemesi koaly geliyo aslında. daha neler neler :P sıcaktan tbunaldım yazdıkca yazdım :P[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 armra insaf yahu nerden bulup çkardın 6 ay önceki başlığı.. Evet sıra beklemek biraz sorun, ama o sırayı kaldırınca olan lagı hepimiz yaşadık,7bin kişi laglı oynayacağına 5bin kişi lagsız oynuyor bu daha iyi bence. Adamların da bir kapasitesi var ne yazık ki.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 efenim burda bi kere ironi var anlamamışsınız. hepimiz hep beraber mars a da gitsek lag olur. yani server değiştirmek de marifet değil. bölünmek gerek biz çoğalıyoruz. ayrıca adama para veriyorum adam gibi yapsın her türlü rezilliği de çıkarırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: armra, 14 Haziran 2005 23:05 tarihinde demiş ki: efenim burda bi kere ironi var anlamamışsınız. hepimiz hep beraber mars a da gitsek lag olur. yani server değiştirmek de marifet değil. bölünmek gerek biz çoğalıyoruz. ayrıca adama para veriyorum adam gibi yapsın her türlü rezilliği de çıkarırım. Hiç birşey yapamazsan. Blizzarda mail atsan bile alacağın cevap low servera geç olur. Char transferleri var highlardan low serverlara o zaman aklın neredeydide şimdi burda böyle ağlıyorsun. Ayrıca bölünmek gerekio demişsin. Sen başlat bakalım gerisi gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaş uçmuş biraz. Oyuna ilk girerken bi anlaşma metni var. İlla ki bu konuyla ilgili bir şeyler yazıyodur. O yüzden sen k..nıda yırtsan, mikrofona konuş derler.. Ayrıca abartıldıgı gibi bi durun kesinlikle yok, nedir bu kadar rahatsız eden anlamadım. Haftada bir, olsun olsun 10 dak bekledim. Bu tür olayları tahmin ederek ve daha sonra da bilerek oynuyorum, gayette memnunum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aksam 21 00 gibi eve geliyorum soyunmadan hemen pc yi açıp wow a başlıyorum 150-450 arası sıra oluyor.. Hmene banyoya koşuyorum.. saçımı yıkıyorum.. odaya gidip üstümü değişiyorum.. yemeğe oturup bi güzel tıka basa doyuyorum.. kendime bi bardak kola alıp pc başına geçiyorum..aa 50 kişi kalmış.. hemen hangi sehirdeyim.. nereye gidicem..bu gece ne yapmalıyım ince planlar kuruyorum.. Eğer bu sıra olmaz ise hayatımda bişiler eksik kalıcak.. :) 10x blizzard..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar