gamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaşlar yurtdışından hiç wow spiariş eden varmı? ben eu versiyonu arıyorum sendit ve gameloader adında bi ste bunun satışı yapıyor ama tam güvenilirmi bilmiyorum. varmı eu wow siparişi veren? varsa hnagi siteden spiariş verdi ve kaç günde geldi. cevapları çok acil bekliyorum şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dnr mağzalarında görmüştüm geçenlerde , bi bak istersen.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gameloaded'den aldım ben. pre-order etmiştim. bir hafta sürmedi sanırsam gelmesi (tabi oyun çıktıktan sonra)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Sailor, 14 Haziran 2005 17:30 tarihinde demiş ki: gameloaded'den aldım ben. pre-order etmiştim. bir hafta sürmedi sanırsam gelmesi (tabi oyun çıktıktan sonra) ok ozaman gameloadeddan istiycem ama sendit daha iyi gibi geldi varmı senditden istemiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben aldım ve buradan sürüyle kişi de aldı, ucuz, güvenilir ve eu sürümünü satıyorlar.. onu tercih edebilirsin gönül ferahlığıyla ama ptt getirecek bilgin olsun, ilave ücret verebiliyorsun dhl ile gönderilsin diye ama..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evt baya alan vardı sorun yaşıyıpta buraya yazan hatırlamıyorum. ii dir sendit[signature][hline]"gad demit liiroy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sendit ten 2 hafta önce sipariş ettik hiçbir sorun olmadan 5. gününde geldi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaşlar önce herkeze ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. said: Sam, 14 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ben aldım ve buradan sürüyle kişi de aldı, ucuz, güvenilir ve eu sürümünü satıyorlar.. onu tercih edebilirsin gönül ferahlığıyla ama ptt getirecek bilgin olsun, ilave ücret verebiliyorsun dhl ile gönderilsin diye ama.. bu kısım önemli. sipariş i ptt nin getirdiğinden eminmisin? bide ptt nin getirmesinin dezavatajı varmı? ve türkiyeden takip etmem mümkünmü? son olarak elden teslimmi ediyolar yoksa postayamı bırakıyolar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ptt postaya bırakır dhl dersen ama ele teslim eder bi 10 15 milyon fazla verirsin ama herhalde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sendit'den aldım ben 9. günde geldi[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sendit baya ii şubat 9 da yola çıktı ve ayın 15 elime geldi tabii pre-order. Sendit'i tavsiye ederim turkiyeden alma yazık edersin parana.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaşlar ptt nin şubeden aam olmuyomu? bide hiçbir şekilde ptt elden teslim etmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla ben güvenmediğim için ptt merkez dağıtım yerinden aldım hep oraya gidiyodum zaten güvensem bille 5-6 günde değil 5-6 ayda gelir burası turkiye normal.En iyi alldıktan sonra ptt merkeze git peşini bırakma oradan almaya calış.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bak son kez söylüyorum.. niye bu kadar kasıyorsam sizin için. çok iyiyim ya:) 2 hafta içinde türkiyeye dönüyorum. isteyen varsa alayım WOW. konu başlığı var oraya bakın[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: slayer77, 14 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki: valla ben güvenmediğim için ptt merkez dağıtım yerinden aldım hep oraya gidiyodum zaten güvensem bille 5-6 günde değil 5-6 ayda gelir burası turkiye normal.En iyi alldıktan sonra ptt merkeze git peşini bırakma oradan almaya calış. tamamda asıl takip edeceğim? takip numarası vs. denmi yoksa isim denmi? bifr ptt de nerden takip edeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ebayden aldım. mutlu ve mesut oldum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Takip olayını şöle yaparsın. Ana merkez dağıtım yerinden semt merkez dağıtım yerlerine gider sende sende hagi semtde oturuyosan oranın dağıtım yerini bulucaksın ve hergün oraya gidipi sorucaksın.Ptt nin eline getirmesini istiyorsan 2 hafta beklemen gerekebilir ptt çok yavaş iş yapar malesef.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: slayer77, 14 Haziran 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Takip olayını şöle yaparsın. Ana merkez dağıtım yerinden semt merkez dağıtım yerlerine gider sende sende hagi semtde oturuyosan oranın dağıtım yerini bulucaksın ve hergün oraya gidipi sorucaksın.Ptt nin eline getirmesini istiyorsan 2 hafta beklemen gerekebilir ptt çok yavaş iş yapar malesef. ok tamamda ben taikibi ne ile yapacağım kargo numarası vs. yok elimde isimden mi adrestenmi nasıl yapacapım takibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar