Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caverns of time ?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

evet henuz yapim asamasinda olan bir instance merak ediyorsan www.warcraftmovies.com dan the exploration adli videoyu cekmeni oneririm. Henuz eklenmemis tüm instancelari ve alanlarin goruntuleri olan bir movie[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hazır burda konu varken açmayayım yenisini

silithus'un duvarla kapalı kısmının gerisinde çok büyük bir böcek yuvası var

yuva bomboş ama aşırı büyük
bana ileride açılacak bir instance gibi geldi bu konuda bilgisi olan var mı ?

bu arada daglardan yol bulup geçmiştim oraya içeride her yeri gezemedim baya büyüktü[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç bi mekan orası ya, sırf böcek dolu vızır vızır ses çıkarıyolar. oraya girdimmi kaşıntı tutuyo beni. ordaki açılmayan kapının hemen yanında bi gong var. çok zor düşen bi silah o gongu çalıp kapıyı açıyor diye bi rivayet var ama pek sanmıyorum. bencede ilerde açılcak bi instance gibi duruyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

BWL, Ubrs'in içinde.

Silithus için zannedersem, 2 legenderay item birleştirildikten sonra, mekanda bulunan 62 elite Lord Selami Şahin (ismini unuttum :P) ile konuşunca birşeyler olacak.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

silithusun ragnarosun craft çekiciyle açıldığı rivayet ediliyor ordaki bir npc tarafından.pek sanmıyorum.
bu arada yapılacak instancelar :grim batol,karazhan ,caverns of time , uld'um , mount hyjal ,silithus , stv ye bi trollü instance , bwl , ve galiba dark portala veya tainted scar a bi instance.bikaçtane daha vardı ama unutmşum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 15 Haziran 2005 09:39 tarihinde demiş ki:
tanaris de birde uldum var haritanın en alt kısmında orasıda enteresan bir mekan kapıda bi heykel var bi disk istiyo

uld'um orası .pek seviştiğimiz trogg dwarf ve ogreli bir instance olacak :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca caverns of time ın kapısındaki ejderlerin en arkada olanın kafası onyxia anahtarı için lazım =).[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Benzer bir instance sanırım Ashenvale'e gelicek, en doğusuna, Emerald Dream olacağını sanıorum.

Kapıda 62 Elite Dragonkin ve yanında 5 tane 60 Elite Dragonkin roam ediyor.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...