barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar karakterim silinmis ya. su anda girmeye calistim ravencrestdeki karakter gitmis. bos karakterlerin bulundugu ekran. napicam bi akil verin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende koca silvermoon serverını bulamıyorum ne oldu kapattılarmı bismillah filan :P merak etme sanırım birşeyler yapıyorlar yoksa char durup dururken neden silinsin vardır birşey[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hö?? hmm yanlışlıkla başka bi servara girmiş olmayasın? ne bilim yaw oluyo böle bokluklar gerçi yabancı forumlarda da vardı böle bi kaç olay sanırım:([signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya serverin basligi altinda hic bisi yok eskiden bi tane vardi. orc shamanim. artik bos orasi. ama hala serverin basligi altina girio. pufff. ne oldu ya. daha yeni baslamistim gerci ama level 15 de olmak kolay deil.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben senin dediğin servero bile görmüyorum ravenblabla alla alla ne oldu ben böle bakıma koca en iyi normal server silvermoon yooook kayıp gözükmüyor[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol kural 1: bakım günü oyuna girmek sux :) mutlaka bişi ters gider hep. ya oyunda karakterler, instancelar, chat sistemi vb herşey farklı serverlar üstünde olduğu için mesela serverlar açılmış olabilir ama karakter serverları açılmamıştır henüz o yüzden boş gözüküyordur muhtelemen, bişi olmuştur mutlaka. [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 15 Haziran 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 serveri bulamaman belki oraya daha fazla kayit alinmamasindandir. nette yaziodu bazilari icin benim ki onlardan biriydi. ama gidip de olan bi karakteri silcek deiller ya. insallah bisi olmamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ulen 60 rogue vardı uleennn onuda silmezler heralde uçarım :P[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sunucular yeni yeni açılırken bu tür şeyler olur, daha önce karşılaşmış olmalısınız mutlaka, benim başıma 10 kez geldi en az sorun yok yani korkmaya gerek de yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: BlackRose, 15 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: sunucular yeni yeni açılırken bu tür şeyler olur, daha önce karşılaşmış olmalısınız mutlaka, benim başıma 10 kez geldi en az sorun yok yani korkmaya gerek de yok eh öle diosaniz ii bari. bu ebnim 3. gunumde:D. swg de oluodu bole seyler ama karakter gitmiodu. bi donla onunde bekliodu. o yuzden heyecanlandim biraz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oh be geri geldi karakter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar