Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Burdan takilalim bin tane topic acmayalim tey tey tey![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bütün friend list im oflfine oldu sonrada ben düştüm şimdi Bl yine gitti anlaşılan :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orthons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bl nin herzamanki halleri[signature][hline]Whèñ ÿóû £óók ïñtó thè âbÿss thè âbÿss â£só £óóks ïñtó ÿóû Uo - Ørthóñs ߣóódsû©kèr Wów - Ñóïr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 BL de ultima serverlarına benzedi :D tobe tobe..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 edit var kardesim bl de :D[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Dün gece Sm ye girdim... 1 saat sonunda bulgumu güzel bir party ile.. Dam adım attım bismillah dedim. bi baktım.. discon. haydi sırada 305 kişi var.. sabah oldu hala bekliyroum..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 millet nedir bu us serverlarının olayı bilen warsa bi aydınlatsın lütfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 pöh kapandı =).Yenı pathcde neler olacak?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 BG geliyor yeni patch de birde Epic setlerde değişiklikler olacak biraz buff biraz nerf :) Son olarak şamanların healing büyüleri arttırılacaktı sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 En önemlisi: tailor bugu düzeltilecek, her şey turuncu görünmeyecek. Bu patchte düzelecek demişlerdi yani. Düzeltmezlerse basarız Blizzard'ı.[signature][hline]w.k.a "FIRTINA1" Ultimatr'ye ilk üye olduğumda lamerdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Shaman a nerf yapsalar aslında..Biraz sağdan soldan törpüleseler.. Adam kaya gibi yaw :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 An itibariyle BL yok Maintance bitmesine rağmen :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 topicle alakasız ama shamana yapılacak bufflara daha var.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hala tailor düzelmedi.ayrıca şaman zaten çok kral bi class bide nerf lemesinler.biraz mageleri be birazzz.[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nerf diorum buff lamasınlar :D (daha yeni örendim cüce den.nerf i güçlendirme zannediodum)[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Evet patch sonrası World Server Down oldugu haber kaynaklarımızdan alınmıştır.. Peki neden Blizzard Wow Serverlarını halka kapattı ? :D Yoksa Parayı alıp Kaçtımı ( Ay başı :D) Bu konu geniş yankılar uyandırmakda. YAWW GEİQ OLDU BU İŞ İİ CENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 önce npcler gitti, sora millet kayboldu, guild talk ve party talk hala vardı en son ben çıkarken :) logout bile olmadı karakter benim ööle kaldı ekranda lol[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 blizzard'ın server tipleri var. örneğin instance server, world server, chat server gibi.. misal world server çökerse instance'dakiler farketmeyebilir, ve bazen olduğu gibi chat çalışmaya devam edebilir. ya da instance server çöker, siz oyuna giremezsiniz ama yanınızdaki adam oynamaya devam eder. siz de blizzard'a küfürler sıralarsınız. bazen authentication server çöker, oyuna giremezsiniz. ama oyun hala açıktır. bazen hepbirlikte güme giderler, ki bu en güzelidir :D unutmadan böyle gelişmiş bir server yapısı kurduğu için blizzardı şahsen takdir ediyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben kor'gall a girdim BL ye ngiremedim sorna tekrar kor'gall a girmeye çalıştım o zmana da giremedim..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tüm serverlara giremiyo.bizde olmasın sorun?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oturdum lvl 6 roge char ı kasmaya başladım ama aklım hep BL de twin light hammer daki lvl 27 charımla taqıldım ama aklım hep bl de.. Blizzard teknisyenlerine kadar kullaklarını cınlatıyorum merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 servera giridm DM grubu aradım bulamadım western plaguelands e gittim sonra orgrimmara geri döndüm sonra grup buldum ama noldu şimdi... böhüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 serverlar up gözüküyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yeni pach çıkıyor olmasın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yeni patch cıktı zaten. günaydın.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar