Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tailor abilerime sorular.

vav_heroin

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle ilk dün başladım gerçek anlamda kasmaya ve level 9 oldum 8 saat aralıksız oynadım birde ana skill seçtik oda tailor oldu daha 2.sine karar vermedim seçmedim

1.Bunun bir zararı olurmu olursada ne gibi?

2.Tailoring in yanında hangi skilli seçmeliyim ki iyi performans alayim hem bana yarasın hemde para yapayim

3. linen cloth tan başka birşey yapamayacakmıyım hammadde olarak tailor yaşantım boyunca?
Sosyal ağlarda paylaş

vav_heroin, 15 Haziran 2005 11:43 tarihinde demiş ki:[/b]
Öncelikle ilk dün başladım gerçek anlamda kasmaya ve level 9 oldum 8 saat aralıksız oynadım birde ana skill seçtik oda tailor oldu daha 2.sine karar vermedim seçmedim

1.Bunun bir zararı olurmu olursada ne gibi?
-Olmaz sana kalmış ister al ister alma

2.Tailoring in yanında hangi skilli seçmeliyim ki iyi performans alayim hem bana yarasın hemde para yapayim
-Valla bana kalsa enchanting alırdım ama kasması biraz zor bir craft skilli

3. linen cloth tan başka birşey yapamayacakmıyım hammadde olarak tailor yaşantım boyunca?
-Tabiki var linenden sonra wool cloth sonra silk,magewave,runecloth diye gidiyor en son mooncloth var onu kım yapıyor bilmiyorum :P ama bunlar farklı lvl moblardan düşüyor 18+ wool düşmeye başlar 25+ silk böle böle yükseliyor[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

1. İkinci mesleği cabuk secersen daha iyi olur, daha cabuk gelıstırısın.
2. Para kazanmak istiyosan skinning yada mininng al. Enhanctingi en basta kasması zordur ama sonradan iyi para getirir.
3. Yapacaksın (bolt of wool cloth, bolt of sil cloth, bolt of mageweavecloth....)
Umarım yardımcı olmusumdur.[signature][hline]Burning Legion>Dennis
Human Mage
Guardians of Heaven
Sosyal ağlarda paylaş

2. meslegin tailoring e bir katkisi olmaz ama mümkün olan en kisa sürede sec. Diger türlü gelistirmende gerekli olan malzemeler levelinin altinda kalir, bu da yetenegini gelistirememen anlamina gelir.

Tailoringe gelince, 300 skill sahibi biri olarak zor oldugunu söyleyemem, hele benim gibi level atlamak icin quest yerine farmi tercih ediyorsan humanoid farmlayarak cok kolay gelistirirsin. Linen < Wool < Silk < Mageweave < Runecloth siralamasiyla gidiyor kullanacagin ana kumaslar. Ayrica Felcloth diye demonlardan düsen bir cloth da var yüksek levellarda kullanacagin. En son da, her 4 günde bir 2 Felcloth'u bir Mooncloth a cevirebileceksin ki tanesi 12-13g ediyor bunlarin ve en güzel esyalarin yapilmasinda kullaniliyor.

Yanina alman gereken yeteneklere gelince, enchanting var bende. tailoringle yesil item yapip disenchant ederek ve cikanlari kullanarak gelistirebilirsin mesela enchantingi. Veya Skinning, Mining gibi toplayici mesleklerden birini secersin ve bunlardan cikardiklarini satarak iyi para elde edebilirsin. Enchanting eger cok instance yapiyorsan, yani priest falansan cok isine yarar. Bi de söyle bi gercek var ki artik yavs yavas herkesin en az bi enchanter arkadasi veya guildinde enchanterlar oldugundan eskisi kadar cok da ragbet görmüyor, ama ben su ana kadar hic satista sorun yasamadim, hatta baya para da yaptim level 59 un sonundayim 500g param var.

Bir de neyden hoslanirsin o var tabi[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

2-tailor ın yanına skinning hem para açısından iyi gider hemde faydalı.çoğu kıyafetler ve çanta yapımında deri şart.

3-yapacaksın.bunları sıralarsak;

-bolt of linen
-bolt of wool
-bolt of silk
-bolt of mageweave
-bolt of rune

ve ayrıca 2 felcloth=1 mooncloth dönüşümü yapabiliriz.(cooldown 4 gün)

"mooncloth un cooldown çok fazla neye yarıyoki" diye soracaksanız bilimum 275+ skill tailor recipe larının vazgeçilmezi.belt of archmage ve robe of archmage gibi kaliteli kıyafetler için 10-12 tane istemesi tailor ları en zora sokan olaylardan birisi..buna sabretmek istemiyorsanız ah den 20g gibi bi fiyata 5 tane alırsınız :D[signature][hline]Lorrotar-47 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...