Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank Paladin Talents

Macros

Öne çıkan mesajlar

said:
Elandra, 12 Haziran 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
hakli ama. main tanktan bahsediyor gibi geldi bana.
mesele main tank olunca, olay hasar almamak degildir, ondan cok daha önemli olan aggro tutmaktir.

said:
Delidumrul, 11 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
girdiginiz adam gibi bir instanceda paladin ancak healer buffer olarak oynar. gidipte hicbir paladine ne tank ne offtank ne hedetanklik yaptirirlar adam gibi oynamak istiyorlarsa.zaten 1 den fazla warrior wardir iyi bir instnace grubunda.mob tutumak icin onemli olan hodo dps e cikmak degildir orda onemli olan agro tutmaktir. ben elimdeki 1h ile 2h bir paladinden falza hate yaratabiliyorsam nedeni vardir bunun sadece tek tus taunt degil warrior.o yuzden paladininizle ret gidiin ustune takinin instanceda heal meal atin. warriora sormadan itemlara roll etmeyin(en gicik olduum sey) warriorunuzu sevin sayin unutmayin 10 tane paladine karsi 1 tane warrior war serverda ve adam gibi warriorlar bunun 10 da 1 i.

ben mi yanlış okuyorum? ne maintanklık ne offtanklık deniyor burda, offtank hedefine de zaten hasar verilmediği için (bütün dps main tank targeta yoğunlaştırılır) aggro tutmak sorun olmaz

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 12 Haziran 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 12 Haziran 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

60 lvl paladinim, ve seal of command la 2k+ critliyorum, 40 horde un arasina dalip ölmedne sağ çıkabiliyorum, ama paladinden tank olmaz, her türlü casterin birisi paladinden çok damage verir vermez mob caster a agro olur ve bir vuruşta indirir, taunt olmadan main tank olunmaz.
Anca ana bosların yanındaki guardların tanklanması gerekiyorsa iyi bir healle tanklar bir süre. Ama ubrs general in yanındaki guardin bana 2-3k crit vurup bayilttiğini biliyorum, o bile bunu yapiyorsa mc moblarında felan tanklik hikaye. Birkaç saniyede paladin yatar çünkü shield açamaz tank olduğu için agroyu üstünde tutması gerekir.

Paladinin görevi support healer ve ana bufferlardan olmakdir, mc de organize olup herkesin üstünde 3 er paladin buff yaptiginda grubun gücü en az %30 artiyor.
Paladin agroyu üstüne alan casteri yada priesti shield atarak korur ve healler, özellikle en çok priestleri kollarım. Aoe atiliyorsada mage leri.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

işte paladinler bile paladini seal of command ile arcanite reaper'dan ibaret görüyorken zor tabii..

main tank olur diyen kimse yok ama seal ve judgement combolarından bihaber olmamak, sırf cookie cutter retribution buildiyle hareket ettiklerini varsaymamak lazım herkesin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi oyunlar we iigi eglenceler once...Benim lvl 60 undead warior we 58 paladinin war .Her ikisi ilede cok sayida instans yaptim. Ozellikle paladinle oynamak wariordan sonra cok eglenceli. We oftank olayinda paladin in üstune tanimiyom.Bir partide paladin warrior priest mage we rouge warsa en ideal party oloyor.Sonucta bu oyun yapilirken herkesin birbirine ihtiyac duymasi prensibi uzrine atilmis temeller.
Sosyal ağlarda paylaş

Protection Mastery
------------------
Redoubt Rank 5
Toughness Rank 5
Blessing of Sanctuary Rank 1
Shield Specialization Rank 5
Improved Seal of Justice Rank 5
Reckoning Rank 5
Holy Shield Rank 1
One-Handed Weapon Specialization Rank 4
Repentance Rank 1
Protection Total: 32
----------------------------
Holy Mastery

Spiritual Focus Rank 5
Improved Holy Light Rank 3
Illumination Rank 5
Divine Favor Rank 1

Holy Total: 14

level 55 e kadar 'tank' paladin buildi budur,eger bu talentları alıp tank olmaya calisirsan oyundan sogur oyunu birakirsin soylemedi deme :P[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...