arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ehuehuha dark süper noktalara değinmişin akşam akşam güldüm deli gib ehheuehu[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim!
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 nukem gel vazgeç bu sevdadan[hline]I am QAOSbringer!
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 arkaşlar orda çirkin olabilir ama bu sadece makyajsız olmasından degil ışığın kötü gelmesi yüzünün şekilsizliği falan da orda baya etkili ben mtv klip arkasını görmüştüm o kadar da çirkin değil Tavırlarını falan geçin zaten direk eksi onlar ama kız gerçekten güzel (surat sadece) Dark o dişler mi çirkin? Ölürüm ben o dişlere yapma böyleee gözün sevemmm[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 tekrar edit sınıfımızda bu kıza çok benzeyen bir kız var çatlayın emi ahahaha(önce vaz geçmiştim kıskanmayın diye sonra gene yaziim dedim) [Bu mesaj Glatheros tarafından 03 Şubat 2003 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 http://bride.ru/ph/htcgi/ladies/26/26451PP5.html gerçekten sölemişse, bu kız, arkadaşımın arkadaşı. (erkeğin kız arkadaşı yani). Güzel kız. Ama boyundan aşsağısını kapatınca süper güzellikte. Boyundan aşşağısı da güzel, ama üst tarafın süperliği altta yok. Gerçek mi, makyaj mı, yoksa çocuk ölesine mi bulmuş bilemiyorum, ama şubat tatilinde gelcekmiş kız çocuğa...[hline]I am QAOSbringer! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Şubat 2003 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar