Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Bittimi ( Bence Evet )

Manloth

Öne çıkan mesajlar

Sphere yetenek mi? Guldurmeyin insani ya :)

(Yanlis anlasilma olmus biraz galiba, Sphere'de pvp ile yetenegin hicbir alakasi olmamasi konusunda Apache'ye katiliyorum ben sadece, development acisindan degil.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 05 Haziran 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sphere da bende iron set a katanayla shadow set +9 katanalı adam kestıım cok olur,peki run uoda eer adamın aşmış esyaları varsa tek basına 20 kısıyı kesıo saçmalık, item yarısı[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

asıl mantık orada,sen anadol'la ferrariyi geçebilirmisin? geçemezsin,nasıl oluyorda vendor'dan 500 gp ye satılan set ile 100 gp 'ye satılan a katana ile +9'lu shadow setli adamı kesiyorsun? çok ama çok mantıksız,runUO işte bu yüzden güzel asıl[signature][hline]Lucas

Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki:
taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bencede bitmek üzere. türkiye'nin devlerinden olan nebula'nın sphere bölümü haftalardır kapalı ve giremiyoruz. wow'un geleceği çok parlak. başlamayı düşünüyorum, fakat ödeme sistemi vb. şeylerlerden hoşlanmıyorum. belki ileride wow içinde sphere gibi bir olay olur :-p

[Bu mesaj orc_lord tarafından 06 Haziran 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas, 06 Haziran 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
asıl mantık orada,sen anadol'la ferrariyi geçebilirmisin? geçemezsin,nasıl oluyorda vendor'dan 500 gp ye satılan set ile 100 gp 'ye satılan a katana ile +9'lu shadow setli adamı kesiyorsun? çok ama çok mantıksız,runUO işte bu yüzden güzel asıl

Ferrarinin şoförü sürmeyi bilmiyorsa, anadolun şoförü sürebiliyorsa anadol geçer :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

uo bitmedi hatırlarsanız dv de 600 kişi oynuyodu kapandı nephitada 400kişi onuyo paganda 300 kişi oynuyo balancede 200 kişi oynuyo legendde 180 kusur kişi oynuyo dahada bi suru server avr + sphera yetenek falan deil abuse runuoda herkez mage olamıo cunku direk yetenek burda itemin olsa bile beceremiyosun adamda totem var (+20 str veriyo) normal setli adama yatıyo cok gordum yani sadece sphera yetenek deil arkadaşlar pot içiyosun vs vs vs tamam eays actınmı yetenek deilde easy acmadan yetenek kısacası UO RULAZ UO OLMEZ UO KRAL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Horus-, 06 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
*!Kapi Calar*

Bi dakka arkadaslar Kapi Calioo

*!GINA GELiR*

:hmm: :tdown:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...