Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya bırı run uo yu ovmus ama bence irenc ya pwp le ilgili hıc bısı yoq dırek item yarısı..[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carlos11 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 +1 Aynen katiliyorum.Runuo da itemin oldumu adami kesersin ama sphereda ole degil.Sphere da yetenek konusur.Fazla soze gerek yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol şıpır da Bug konuşur ne yeteneği ya Sen 7 sene oynuyosun diye server senin karaktere kıyak geçip %20 bonus critical chance mi verio LOL! koptum yaa[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yukarıdakı espiriden hıc bısı anlamadım....sanırım o bı espiri deıl....emin deılım.....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sphere yetenek mi? Guldurmeyin insani ya :) (Yanlis anlasilma olmus biraz galiba, Sphere'de pvp ile yetenegin hicbir alakasi olmamasi konusunda Apache'ye katiliyorum ben sadece, development acisindan degil.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 05 Haziran 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sphere de bencede daha cok yetenek on plana cıkıyor Run uo skill ,İtem....[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patruska Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Thelegbra kardeş adam uo'dan ayrılmaya çalışıyor sen koskocaaa resmi gösteriyosun ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patruska Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 konu nerden nereye geldi developed meveloped baggio sen böyle yaparsan OHHHOOHOHOHOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 iyide Baggio Apaçi msg atmamışki? Beni kastettin herhalde eha[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet seni kastetmisim :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sphere de nasıl yetenek olmaz anlamıyorum! sphere serverlarda pvp yeteneği olmadan sadece item la adam mı kesilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sphere da bende iron set a katanayla shadow set +9 katanalı adam kestıım cok olur,peki run uoda eer adamın aşmış esyaları varsa tek basına 20 kısıyı kesıo saçmalık, item yarısı[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 asıl mantık orada,sen anadol'la ferrariyi geçebilirmisin? geçemezsin,nasıl oluyorda vendor'dan 500 gp ye satılan set ile 100 gp 'ye satılan a katana ile +9'lu shadow setli adamı kesiyorsun? çok ama çok mantıksız,runUO işte bu yüzden güzel asıl[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 işte Şıpır En Kral kavramını taşıyamıyor Bak demişsin bile iron setle adam kestim Ama Run da Git Iron seti Bırak En kral itemların olsa bile Karşındaki adamı öldürmen o kadar kolay değil[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bencede bitmek üzere. türkiye'nin devlerinden olan nebula'nın sphere bölümü haftalardır kapalı ve giremiyoruz. wow'un geleceği çok parlak. başlamayı düşünüyorum, fakat ödeme sistemi vb. şeylerlerden hoşlanmıyorum. belki ileride wow içinde sphere gibi bir olay olur :-p [Bu mesaj orc_lord tarafından 06 Haziran 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Lucas, 06 Haziran 2005 01:40 tarihinde demiş ki: asıl mantık orada,sen anadol'la ferrariyi geçebilirmisin? geçemezsin,nasıl oluyorda vendor'dan 500 gp ye satılan set ile 100 gp 'ye satılan a katana ile +9'lu shadow setli adamı kesiyorsun? çok ama çok mantıksız,runUO işte bu yüzden güzel asıl Ferrarinin şoförü sürmeyi bilmiyorsa, anadolun şoförü sürebiliyorsa anadol geçer :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: thelegbra, 04 Haziran 2005 13:12 tarihinde demiş ki: pencerenin köşesindeki X butonuna basmak bu kadar mı zor? neden kafa şişiriyorsunuz? Daha ne diyebilirim ki? ...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 genorcım sn sdc de kasmıomusun[signature][hline]Mail: [email protected] Mail: [email protected] Msn: [email protected] Msn: > [email protected] < Icq: 146399049 Icq: 9093131 Yonja: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 [spo1=Runuo]İtem ve Skill birazda easyuo ile asist[/spo] [spo2=Sphere]Refleks[cscilerde bol var ],bug abuse.düşünce.hız.plan vsvs[/spo][signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kenzapa sonuna kdr katılıom[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 legbra'ya katiliyorum, sag ust kosedeki carpi isareti yeterli.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 BENCE BİTTİ (oh be bunlmistim ama):tebrikz:[signature][hline]TURSUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 *!Kapi Calar* Bi dakka arkadaslar Kapi Calioo *!GINA GELiR*[signature][hline]VodVil UO - www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 uo bitmedi hatırlarsanız dv de 600 kişi oynuyodu kapandı nephitada 400kişi onuyo paganda 300 kişi oynuyo balancede 200 kişi oynuyo legendde 180 kusur kişi oynuyo dahada bi suru server avr + sphera yetenek falan deil abuse runuoda herkez mage olamıo cunku direk yetenek burda itemin olsa bile beceremiyosun adamda totem var (+20 str veriyo) normal setli adama yatıyo cok gordum yani sadece sphera yetenek deil arkadaşlar pot içiyosun vs vs vs tamam eays actınmı yetenek deilde easy acmadan yetenek kısacası UO RULAZ UO OLMEZ UO KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: -Horus-, 06 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: *!Kapi Calar* Bi dakka arkadaslar Kapi Calioo *!GINA GELiR* :hmm: :tdown:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar