LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya duydunuz mu millet 2006 da yani seneye öss ye lise son konuları fln da ekleniomuşş..napcaz biz yaaa.huleyyn tamda bizim seneye denk gelıo yaa bisene daha beklemediler .. 2. donemim sonunda rapor alıp gelmemezlik yaptırmıolarmışş.konulşarı bitirmek icin ..ya oys gibi bişe oldu bu yaaa[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lasttouch eğer başarılı biriysen öys senin için avantajlı. çünkü öysde formülleri uygulamaktır yapacağın şey. formülü biliyorsan cevabı bulursun. ama össde öyle değildir. öss yorum gerektirir. şurası böyleyse burası ne olabilir? gibi yorum sorularıyla karşılaşırsın. bu da konuyu bilsen ve başarılı olsan bile hata yapabileceğin anlamına gelir. öys ise tamamen bir uygulama sınavıdır. çalışırsın yaparsın. korkacak bir şey yok.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sultanî'liler bunun altından kalkamaz abi.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya bide en buyuk sorun lise 2 den de soru cıkıcak mıs ve biz buseneki konular oss de cıkmıcak die bi boq calışmadık ve paso kopya cekdik.şimdi ne boq yicezz...bari bastan soleselerdi calısırdık yaa ..uff yaa tamda bize vurdu yaaa..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 her sene bu muhabbet var.Ama zannetmiyorum olsun.Köklü bir değişikliğe giderler eğer böyle bir şey olursa[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 olması muhtemel ama ne zman olcağı belli değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok ya yasayı imzalamişlar ole diolar garanti olmus yanee[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla yorum konusunda çok iyiyim , formül olayları gelirse büyük ihtimal kazanamam , gerçi çalışmaya bakar ama... bari bizi esgeçseydi be off...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aman ya bütün sistem değişiklikleri bizim döneme rastlıyo =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ÖYS ezber, ÖSS yorum.. Genelleme yaparsak..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öss daha mantıklıydı ama, öysde çok gereksiz sorular çıkabiliyodu..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Çok ballıyım çok =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 herşey patlıyo zaten bi de bu patlasın :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben girince ne olacak onu dusunuom, keske okula ara vermesydim :S[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi cidden ole bişi olmasın istemiyorum olursada olmasın ya ühü[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben konu dağılımın değişmesini bu yeni başlayan 4 seneliklerin ilk mezunlarıyla olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu söylenti her sene çıkıyor. Yasa hazırdı kabul edilmişti vs... Ben olma diye düşünüyorum. Umuyorum da olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu sene için de aynı muahbbetler yapılmıştı. Ama liseler 4 yıla çıkacağı vs. için bu sefer doğru olabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 işallah o 4 senelikler için düzenlenen bişeydir de kurtarırız paçayı...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 olabilir çünkü onların (4 yıllıklar) müfredatları ile bizim (3 yıllıklar) müfredatımız farklı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cnn'de eğitimcilerin katıldığı bir programda sordular bunu, profesör öyle birşeyin olcağını sanmıyorum dedi. en azından bu sene hiçbirşey olmaz demişti sanırım. geçen sene de 2005 için değişçek diyorlardı, birşey olmadı. (en azından bu pazar anlıcaz birşey olup olmadığını :p) bu dedikoduları bırakıp çalışmanıza bakın siz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dicegine gidip calı$sana lol.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bence daha iyi olur. lise müfredatı işe yarar her şeyden önce. lise son konuları ya baştan savma işleniyor, ya da hiç işlenmiyor çünkü mevcut sistemle. bu da zararlı birşey aslında. ben şu an integral nedir sorusuna diş macunu? diyorum. çünkü işlenmedi edilmedi. ayrıca zaten öys çıkarsa çalışır girersiniz, biliyorsanız yapar çıkarsınız. össye göre daha az risk var yani çalışan için. ha bu şekilde ben bu sene kazanamazsam öğrenmem gereken bir tam lise son müfredatı ortaya çıkıyor, o zaman ne yaparım bilmiyorum:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bence de daha iyi olur. (bedavadan gazel okumak diyin, bekara karı boşamak diyin...diyindiyin...)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tabii ki daha iyi olur da ben mühendislik gibi birşey okumayı düşünmüyorum , TM seçtim ; o yüzden hiç işime gelmiyor :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar