Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni 2006 öss deişiyomu...???

LastTouch

Öne çıkan mesajlar

ya duydunuz mu millet 2006 da yani seneye öss ye lise son konuları fln da ekleniomuşş..napcaz biz yaaa.huleyyn tamda bizim seneye denk gelıo yaa bisene daha beklemediler ..
2. donemim sonunda rapor alıp gelmemezlik yaptırmıolarmışş.konulşarı bitirmek icin ..ya oys gibi bişe oldu bu yaaa[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Sosyal ağlarda paylaş

lasttouch eğer başarılı biriysen öys senin için avantajlı. çünkü öysde formülleri uygulamaktır yapacağın şey. formülü biliyorsan cevabı bulursun. ama össde öyle değildir. öss yorum gerektirir. şurası böyleyse burası ne olabilir? gibi yorum sorularıyla karşılaşırsın. bu da konuyu bilsen ve başarılı olsan bile hata yapabileceğin anlamına gelir. öys ise tamamen bir uygulama sınavıdır. çalışırsın yaparsın. korkacak bir şey yok.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide en buyuk sorun lise 2 den de soru cıkıcak mıs ve biz buseneki konular oss de cıkmıcak die bi boq calışmadık ve paso kopya cekdik.şimdi ne boq yicezz...bari bastan soleselerdi calısırdık yaa
..uff yaa tamda bize vurdu yaaa..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene için de aynı muahbbetler yapılmıştı. Ama liseler 4 yıla çıkacağı vs. için bu sefer doğru olabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

cnn'de eğitimcilerin katıldığı bir programda sordular bunu, profesör öyle birşeyin olcağını sanmıyorum dedi. en azından bu sene hiçbirşey olmaz demişti sanırım.

geçen sene de 2005 için değişçek diyorlardı, birşey olmadı. (en azından bu pazar anlıcaz birşey olup olmadığını :p) bu dedikoduları bırakıp çalışmanıza bakın siz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bence daha iyi olur.
lise müfredatı işe yarar her şeyden önce. lise son konuları ya baştan savma işleniyor, ya da hiç işlenmiyor çünkü mevcut sistemle. bu da zararlı birşey aslında.
ben şu an integral nedir sorusuna diş macunu? diyorum. çünkü işlenmedi edilmedi.
ayrıca zaten öys çıkarsa çalışır girersiniz, biliyorsanız yapar çıkarsınız. össye göre daha az risk var yani çalışan için.
ha bu şekilde ben bu sene kazanamazsam öğrenmem gereken bir tam lise son müfredatı ortaya çıkıyor, o zaman ne yaparım bilmiyorum:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...