arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bizim süperman uçmaktansa adamları koşarak takip ediyor edit: kötü adam yerden taş alıp süpermanin kafasına çalarak altedebileceğini sandı. olm köpek mi lan bu allah belanızı versin ya. [signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 15 Haziran 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abiii o ne ya taş atmaa ahaha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süpermen kemal sunala çok mu benziyor bana mı öyle geliyor? ha bi de tam paladin ya bu, böyle shield açıyor felan kimse öldüremiyor...
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süpermani oynayan tip jake gyllenhaal'ın babası ya da akrabası falan kesin eminim bundan.[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 15 Haziran 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oha kızı gene kaçırdılar.. helal olsun valla. alliance gibi ısrarcı çıktı bunlar da. kız kurtuluyor bunlar yakalıyor, kız gene kurtuluyor bunlar gene kurtarıyor..[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit ihatemyself
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kel ve bıyıklı korumalar 2000 filmde falan oynamıştır ha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: sanerixx, 15 Haziran 2005 03:16 tarihinde demiş ki: film süpermanken lotr'a döndü - kripton taşını yok etmemiz lazım - hayır olamaz! vallaha da billaha da - demek babamı kaçıran ve taşın peşinde olan sizsiniz (kız, kötü adama => sauron + evet, kısa süre içinde kriptonu ele geçirip dünyanın en kudretli ve zengin adamı oalcağım (taş=> yüzük) - siz öyle sanın, babam şu an taşı ve formülleri ankaraya götürüyor (baba=>frodo, taş=>yüzük, ankara=>mordor)[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 "biliyorum, çünkü süpermen benim!" :)
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheh çünkü süpermen benim dediğimde hatun s*ktir ordan top gibi body giymekle süpermen mi olunurmuş dese daha süper olurdu :D
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tüh ya bitti. daha kızı birkaç kere daha kaçırsalarmış...[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit ihatemyself
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Abi hayatımda izledigim en guzel filmdi,hem ağlattı,hem güldürdü,hem düşündürdü.Ben bi 2 gün kendime gelemem heralde :lol::lol::lol::lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yakaladıgım yerden kaydettim 7-8 parça oldu makinenin kasışlarından ama degdi idare edicem... :P[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bana yollasan o kaydettiklerini ben izleyemedim tüh kaçırmışız[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
Öne çıkan mesajlar