arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bizim süperman uçmaktansa adamları koşarak takip ediyor edit: kötü adam yerden taş alıp süpermanin kafasına çalarak altedebileceğini sandı. olm köpek mi lan bu allah belanızı versin ya. [signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 15 Haziran 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abiii o ne ya taş atmaa ahaha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süpermen kemal sunala çok mu benziyor bana mı öyle geliyor? ha bi de tam paladin ya bu, böyle shield açıyor felan kimse öldüremiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süpermani oynayan tip jake gyllenhaal'ın babası ya da akrabası falan kesin eminim bundan.[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 15 Haziran 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oha kızı gene kaçırdılar.. helal olsun valla. alliance gibi ısrarcı çıktı bunlar da. kız kurtuluyor bunlar yakalıyor, kız gene kurtuluyor bunlar gene kurtarıyor..[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kel ve bıyıklı korumalar 2000 filmde falan oynamıştır ha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: sanerixx, 15 Haziran 2005 03:16 tarihinde demiş ki: film süpermanken lotr'a döndü - kripton taşını yok etmemiz lazım - hayır olamaz! vallaha da billaha da - demek babamı kaçıran ve taşın peşinde olan sizsiniz (kız, kötü adama => sauron + evet, kısa süre içinde kriptonu ele geçirip dünyanın en kudretli ve zengin adamı oalcağım (taş=> yüzük) - siz öyle sanın, babam şu an taşı ve formülleri ankaraya götürüyor (baba=>frodo, taş=>yüzük, ankara=>mordor)[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 "biliyorum, çünkü süpermen benim!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheh çünkü süpermen benim dediğimde hatun s*ktir ordan top gibi body giymekle süpermen mi olunurmuş dese daha süper olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tüh ya bitti. daha kızı birkaç kere daha kaçırsalarmış...[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Abi hayatımda izledigim en guzel filmdi,hem ağlattı,hem güldürdü,hem düşündürdü.Ben bi 2 gün kendime gelemem heralde :lol::lol::lol::lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yakaladıgım yerden kaydettim 7-8 parça oldu makinenin kasışlarından ama degdi idare edicem... :P[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bana yollasan o kaydettiklerini ben izleyemedim tüh kaçırmışız[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar