jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 biliyorum buraya değil belki vizyona açmam gerek ama bu saatte en çok kişi konu dışında bulunur diye. 5 dakikadır izliyorum ve dünyayı kurtaran adam'dan sonra en bomba türk filmi ilan ettim bile. türk süpermen falan adamlar inanılmaz yapmışlar kriptonla ilgili feci şeyler bombalıyolar izlemelisiniz :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 wow süper görünüyor :) süpermenin tipe bittim. mesaj bence ulaştı yerine :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sonra biz sizi ararız.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ehühe izledim ben o film'i SinemaTürk'de canavar gibi bir film hakikatten. Sonuda güzel :D zevkle izlenecek bir film.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 süpermen hakkaten süper...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ilk açtığımda bi gezegen sahnesi vardı, süpermen'in babası falan oralar süperdi. süpermenin tip de ayrı bomba :D bakalım neler çıkacak daha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya yatacağım uyutmuyorsunuz arkadaş! bu nedir ya şaka gibi.[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 keşke bi dvd kayıt edici cihazım olsaydı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kızı kaçıracaklar, süpermende kurtaracak :lol: ben biliyom o filmin sonunu :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç zevki kalmadı[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 "benim adım süpermen, sizi kurtaracağım" :lol: (buna benzer birşey dedi, toparlayamadım)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 beni kurtardıgınız için teşşekür ederim ama siz kimsiniz? -benim adım süpermen (nihahah gülüşü) ahha koptum ya bide uçuş sahneleri süper[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kripton taşı ya da formülleri kimsenin eline geçmediği sürece endişelenecek birşey yok. öeh .. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 supermani oynayan tip, undercover haldeyken fena halde patiden birine benziyor...[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol süpermen de tam sapıkmış... helal olsun ne diyim. adam abuse diyor güçlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: sanerixx, 15 Haziran 2005 03:07 tarihinde demiş ki: supermani oynayan tip, undercover haldeyken fena halde patiden birine benziyor... sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 baya iyiymiş film, bu arada kotu adamalrız tarzıda super. K.A.: Ooo üstadım nasılsınız? Kurban:Pardon nerden tanışıyoruz? K.A.: *!silah ceker* arabaya bin orda tanışırız. Kız:ama nasıl olur! K.A.: bal gibi olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dövüş sahneleri fena.ahahaha allahım yarıldım ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 film süpermanken lotr'a döndü - kripton taşını yok etmemiz lazım - hayır olamaz![signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 adam google'dan arayıp bulmuş helal olsun. oturup kritpon taşının oluşmasını anlatıyor :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 öff bone yaa, o zamanlar google' mı var allaaasen? ...altavista'dır, yahoo'dur[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 %92,82 nedir ya haha birde adam bagajdan çıktı lastiğe ateş etti tekrar bagaja girdi lol[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 mümkündür. bu arada yazık kıza ya sürekli kaçırıyorlar felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yüksek bütçeli bir film yannız bu[signature][hline]yaz tatilinde canı sıkılan aklı başında gençler, çeşitli plan ve projeler için msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kanal d bir televizyon kanalimiz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar