gordon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Az önce annem geldi ve bu hafta ajda pekkanıın programına sezen aksu'nun konuk olarak katılacağını söyledi.Beyaz'ın sezen aksu'yu programına getirtebilmek için yaptığı onca şeyden sonra gidipte ajda pekkan'ın programına çıkmasına üzülmüş falan.Bu forumu açmamdaki amaç bir siizn görüşlerinizde alayım dedim bide sezen aksunun sitesini bulmamı istedi annem bilen varsa söyleyebilrse de sevinirim mesaj atacakmış sezen aksuya :/ .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ehehe sezenin o siteye baktıgını sanmam :) + ajda pekkan dinledinmi sen hiç? ayrıca ajda pekkanın programımı varmış ya :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 star ajda pekkan ile yıldızlar altında bir gece fln öle bişeydi...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kim takar sezen aksuyu...[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dinledim tabiki ve zamanını doldurduğunu düşünüyorum bunlar son çırpınışları giib geliyor bana çok kuvvetli veya güzel bir ssi yok ta ne alakası var bunun? bencede bakacağını pek sannmıyorum ben siteyi vereyimde sonra sen bulamdın da gönderemedim demesin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sezen aksu sana sesleniyorum beyaz'a çık.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 7 den 77 ye herkes sezen aksunun beyaza çıkmasını ıstıyor bakın burda genç bir insan burdada 77 yaşında bir dede hepsi Sezen aksuyu beklıyor:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: HasMez, 12 Haziran 2005 02:56 tarihinde demiş ki: kim takar sezen aksuyu... ben..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: HasMez, 12 Haziran 2005 02:56 tarihinde demiş ki: kim takar sezen aksuyu... Dimi ya şurda manga fln varken sezen kim.? Beyaz'a katılmak istemiyorum demiş ve olayı bitirmiş.. İstediği programa katılır bence. Beyaz kendi gçrüşü.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ajda ve Sezen sux... Yaşlı kart hatunlar :lol:[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 manga'ya neden taş geliyor ki ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar bakıyorum da pati halkı pek ilgilenmedi bu programla. Yahu Sezen Aksu neden mahrum ettin bu sevimliliği yıllardır biz yeni kuşaklardan diyesim tuttu, dedim..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sux manga. o nedir ya ? bi sittirsin manga.. Sezen Aksu Bizim Minik Serçemiz.. Güzel Parcalarını simdi baska rock içerikli gruplardan coverlarını dinleyerek hazim duydugumuz sanatcı, simdi Sezen Aksu ya 2 günde gelip mok atmayin.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 15 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya kendimi bildim bileli sezen aksunun hiç bir parçasına ısınamadım bi türlü. ama coverını dinleyincede hoşuma gidio.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ajda Pekka'in programi, bir televizyon programi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sezen aksu kim ya bak küçük harfle yazdım ismini bilem..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hey allam sezen aksu gibi bi sanatçının topic'inde manganın ne işi var yaw... rezil ettiniz topic'i...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yaa sezendeki dudaklar ne öle yaw angelina jolie sezenin dudaklarını yesin be :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Siz Sezen Aksu gibi bir SANATÇInın yanında nasıl manga gibi bi gruptan söz edersiniz yazık!!!(Kendi görüşüm boşuna aksi yorum yapmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Sturm, 15 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 15 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki: yaa sezendeki dudaklar ne öle yaw angelina jolie sezenin dudaklarını yesin be :-) Silikon diyoruz biz onlara.. harbi silikon mu?bildiğim kadarıyla ihtiyacı yoktu ztn onun bence değildir yni ilginççç yaptırdıysada bi yanlşlık olmş yni ağzını açamıyo kadın :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: aquila, 15 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: alakasiz konulari sokmasak bi kerede ben dudaklarima silikon yaptiricam... silikon yaptırmak demode oldu artk botoks yaptırıosun sora hemen eve gidip yüzükoyun yere uzanıyosun dudaklar yere dokunur biçimde dudakların böle sezeninkiler gibin oluyo :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Seperate, 15 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: said: Sturm, 15 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 15 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki: yaa sezendeki dudaklar ne öle yaw angelina jolie sezenin dudaklarını yesin be :-) Silikon diyoruz biz onlara.. harbi silikon mu?bildiğim kadarıyla ihtiyacı yoktu ztn onun bence değildir yni ilginççç yaptırdıysada bi yanlşlık olmş yni ağzını açamıyo kadın :-) sezen aksu yüz felci geçirmiş, gördüğü kortizon tedavisi sonucunda da yüzü şişmiş. bilip bilmeden bok atmayalım[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aha ben dedim ama silikon değil diye ayrıca nie bu kdr tepki verdin?hiç mi şaka yapamicaz artk herkeste bi sinir,bi tepki tmm ii pardon.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://www.sezen-aksu.net/wall/b2/WP26-1024x768.jpg gördüğünüz linkte sezen aksunun eskidende dudaklarının angelina'ya taş çıkarttıgını göreceksiniz... ama sonrada ameliyat olmasının sebebi kullandıgı kokaindir...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hakkaten ya ne güzelmiş de bu derin bilgileri nerden aldın ? kokain kullansa bence bu ses bozulurdu yni çok alakası yok ama nolursa olsun[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar