Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın Filmi (Paticik Adada)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Goruldugu uzere asıl kotu adam estel degıl bendım nıhahahaha
pıknıge gameboy advance getırerek en buyuk kotulugumu gostermiş oldum sonra et aşırdım yerı kazarken altın buldum sakladım sonra kımlıgımı cakan chemıcal e ısın kılıcımla saldırdım ama o benden daha kotu cıktı asıl onun adayı yakıp kul etmek ve denızı tutusturmak gıbı haın planalrı varmış
sonra estel caktı bızım kım oldugumuzu dırek jedı ekıbıyle saldırma gırısımınde bulundu ama jedı yoldaşalrı cok içtikleri için sızmıştı chemıcal ıse adı bır zar oyunuyla kola almaya gonderılmiş ben estelle tek başıma kalmıstım
resıdme adaletın savunucusunu benı kesmeye calsıırken goruyoruzda sonra yemekler gelınce vazgectık kapışmaktan :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
resim sux, süfer.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 14 Haziran 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
O kazan bone değilmiş cidden asıl videoya baktım şimdi. O sırada konuşan bone, o yüzden aklımda oyle kalmış heralde..

yok kazan bone yaninda egilen siyah shirtli konusan benim.
ayni zamanda suyu tasiyorum:P[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
ahaha karakedi çıktı yerlere yattım gülmekten ki gülecek bişey de yok anlamadım. :D

süper ama martin tebrik ederiz.
Edit: adam gibi martin yazamamak büyük bi sorun olsa gerek... :([signature][hline]Silent dance with death...

[Bu mesaj Solonor tarafından 15 Haziran 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Full videoyuda isteriz =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
süper ya acayip hoşuma gitti chemical'ın orc vari karğuz taşımasına hasta oldum :p devamı gelmeyeceksede bekliyoruz :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
Yakında Estel ve Yeşil Bir Orc 'un Dügünü Olucak..

* arka fon da bob dylan calar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...