Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın Filmi (Paticik Adada)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten 10 dakikalık bir kayıt var elimde, zaten videoyu upload ettiğimde anlayacaksın film milm çıkmaz ondan. Hatta bu fragmanı bile çok zor çıkardım.. Hikaye çıkmıyo. Biz film gibi çekip kayıt yapmadık ki.

Normal bi kayıt yaptık geyik yaptık, o yüzden..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Mesaj tarihi:
:tebrikz:[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
ahahahahahahahahaha....
süper olmuş ya...
seneryo, çekiçle toprağı kazma,kedi falan
helal olsun :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
güzel olmuş , eline sağlık.[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
Biliyodum abi spectatorun kamerasındandı bunlar diye:D kediyi ben çekmiştim sanırım.

Bide orada harbiden küçüktüm daa büyüdüm şimdi. Bide mini flamethrowerin o-ring i eskiyip patladı haznesi attım onu gittim alman marka kendi propan tüpleri olan torch aldım daa güzel o. Onu getiririm bu sefer:P. (napıyosun bununla derseniz dişlileri mile takarken zorlanırsam yani dişlinin deliği dar gelirse dişliyi ısıtıyorum alev ile sonra takıyorum istediğim yere gelince bırakıyorum soğuyunca sıkışıyo yerine zaten sora kaynak atılıyo.)

Karpuz kabaktı lan.

Çekiçte benim. Buz kırdık onla sonra. Buz için almıştım. Mangalda idare etmişti hiç değilse taşıyabildik:) ben gidip hayvan gibi kasa mangal getirsem kim taşıyacaktıki onu.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
dabı dabı 10 kılo buz getıren adam soluyo bunu :)
buzlarıda cantaya doldurmus ole estele verdık erımeye basladı buzlar tabı komurlerı fılan ıslatmıstı galıba ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
Çok iyi ya eheh. Spectator'ın çekimlerini hep merak etmiştim. cd'ye çekerim diyordu faakt sonra yörünge dışı olmuştu arkadaşımız :(
Yalnız o gün herşeyi chemical yüklenmişti ya çok iyiydi. Adam ev sahibi gibiydi resmen :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
çok güzel olmuş bu kadarı bile kopardı beni. hele estel suyu bitirdi, utanmaz gülüyo bölümü :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
abi yoruldum açıklama yapmaktan.. ilk entry tamamen okuyun. film falan olmayacak çünkü bu zaten 10 dakikalık bir kayıt ve biz film yapmak için bunları çekmedik. çoğu geyik görüntü filmlik malzeme yok..
örneğin, viktorun yeri kazıması mangal için, bütün herşey farklı. bu fragman zor çıktı o görüntülerden. başka bişi olmıcak yani.. off be..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
  • Yeni Oluştur...