MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Zaten 10 dakikalık bir kayıt var elimde, zaten videoyu upload ettiğimde anlayacaksın film milm çıkmaz ondan. Hatta bu fragmanı bile çok zor çıkardım.. Hikaye çıkmıyo. Biz film gibi çekip kayıt yapmadık ki. Normal bi kayıt yaptık geyik yaptık, o yüzden..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
arina Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :tebrikz:[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ahahahahahahahahaha.... süper olmuş ya... seneryo, çekiçle toprağı kazma,kedi falan helal olsun :D[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 güzel olmuş , eline sağlık.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Biliyodum abi spectatorun kamerasındandı bunlar diye:D kediyi ben çekmiştim sanırım. Bide orada harbiden küçüktüm daa büyüdüm şimdi. Bide mini flamethrowerin o-ring i eskiyip patladı haznesi attım onu gittim alman marka kendi propan tüpleri olan torch aldım daa güzel o. Onu getiririm bu sefer:P. (napıyosun bununla derseniz dişlileri mile takarken zorlanırsam yani dişlinin deliği dar gelirse dişliyi ısıtıyorum alev ile sonra takıyorum istediğim yere gelince bırakıyorum soğuyunca sıkışıyo yerine zaten sora kaynak atılıyo.) Karpuz kabaktı lan. Çekiçte benim. Buz kırdık onla sonra. Buz için almıştım. Mangalda idare etmişti hiç değilse taşıyabildik:) ben gidip hayvan gibi kasa mangal getirsem kim taşıyacaktıki onu.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dabı dabı 10 kılo buz getıren adam soluyo bunu :) buzlarıda cantaya doldurmus ole estele verdık erımeye basladı buzlar tabı komurlerı fılan ıslatmıstı galıba ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Çok iyi ya eheh. Spectator'ın çekimlerini hep merak etmiştim. cd'ye çekerim diyordu faakt sonra yörünge dışı olmuştu arkadaşımız :( Yalnız o gün herşeyi chemical yüklenmişti ya çok iyiydi. Adam ev sahibi gibiydi resmen :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 buzu el arabasıyla getirmemişmiydi chem. Ben öyle hatırlıyorum.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eheh güzelmi$,sabırsızlıkla bekliyorum filmi :)[signature][hline]Pyro
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Müzik bitirdi zaten süper olmus :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hehe abi çok beklersiniz daha.. ilk entry nin dibinde small la yazılmış bi dipnot var okuyun yaf. film falan olmıcak..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Puahha bu kaç senesinde kaydedildi?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Chemical bırak sen bu işleri, o karpuz taşımayla sen Rüştüye rakip olrusun ahahahaha[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tebrikler eheh.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok güzel olmuş bu kadarı bile kopardı beni. hele estel suyu bitirdi, utanmaz gülüyo bölümü :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi o war bi de BIG BOSS KARAKEDİ zuhashudahsudhusahu bu kadar gulmedim birseye:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 adaya mi gitmissiniz kerbelaya mi belli degil ha eheh su yok o yokbu yok :D[signature][hline]
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 harika bi film olmusta ucanadam da bana boyle bisi yapmisti burda gostermek için napmam lazm?=??[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 süper olmuş. "estel kalan son suyuda içti" sözüne bittim :) şeker estel. fragman hoş görünüyor. bu bir film olacak değil mi?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 olmicak. ilk mesaja bak :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: trgdy, 14 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: harika bi film olmusta ucanadam da bana boyle bisi yapmisti burda gostermek için napmam lazm?=?? www.megaupload.com[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 güzel fragman devamını bekliyoruz..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi yoruldum açıklama yapmaktan.. ilk entry tamamen okuyun. film falan olmayacak çünkü bu zaten 10 dakikalık bir kayıt ve biz film yapmak için bunları çekmedik. çoğu geyik görüntü filmlik malzeme yok.. örneğin, viktorun yeri kazıması mangal için, bütün herşey farklı. bu fragman zor çıktı o görüntülerden. başka bişi olmıcak yani.. off be..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 baş kötü adam değilim ben filmde lütfen.. yanlış lanse etmeyin.. ben de bir mağdurum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Öne çıkan mesajlar