Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben hemen kayıt oalyım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BlaCk, 14 Haziran 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Okurluktan sonra caylaklık sonra yazar olma gıbı bı durummu var tam bılmıyorum ben. Oyle birsey yazilmamis ama ilerde yazar alimi acilirsa okurlarin bir onceligi olur gibime geliyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: alvarez, 14 Haziran 2005 12:54 tarihinde demiş ki: okuları siteye baglamak için yapılan reklam. onceleri iyiydi hoştu fakat artan reklam sayısıyla birlikte kişileri siteye baglamk için once tum çaylakları onayladılar şimdide bu.... siteye birilerini bağlamak gibi bir amaç olduğunu sanmam, şu anda sözlükte olanlar; 5310 okur 145 caylak 333 yazar 53 gammaz şimdi, yani yazar alımlarından sonra da sözlüğe takılanların ezici çoğunluğu okur. daha çok kişi takılsın diye yazar almak gereksiz bir şey olurdu. tahminim hayatlarından bezdikleri için tüm çaylakları üye yaptılar.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şendul= Forumun elit kesiminin yanlıs bi konu acılınca hemen flame yapması bunun yuzunden insan msj yazmaya korkuyor yinede pati en seviyeli ortam internette ayrıca ekşinin çokusu çok buyuk adamlar isi paraya vurdu entryler bile reklam bu çokus gazetelere bile konu oldu [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 14 Haziran 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: alvarez, 14 Haziran 2005 12:54 tarihinde demiş ki: okuları siteye baglamak için yapılan reklam. onceleri iyiydi hoştu fakat artan reklam sayısıyla birlikte kişileri siteye baglamk için once tum çaylakları onayladılar şimdide bu.... eskiden çaylaklar seçildi bu sefer çaylaklar uye olarak direk alındı hepsini alıpta yazar yapmadılar.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Venator, 13 Haziran 2005 20:09 tarihinde demiş ki: said: Apache, 13 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki: patide kaç kere bölümlere veya belli kategorilere ayrılmış üye grupları gördün? patide kaç kere bu önce üye olmuş kesin öbürü haksızdır olayı gördün? patide kaç kere yetkililerin kafasına göre densiz iş yaptığını gördün.en önemliside bir insanın eline azıcık bir yetki geçince ilk halindeki tavrını sürdürmesi gerekir,sonradan hafif yoldan yükselirse elbet tepki alır. Balonlu gelenler, 1000 mesaj atanlar atmayanlar, kayıt olma tarhinie bakıp da ben 2002den beri uyeyim sen 2005ten diyenler ( ya da tam tersi )... Forumun elit kesiminin yanlıs bi konu acılınca hemen flame yapması, yenilerin yanlıs bisi yaptıklarında hemen azarlanması vs vs. Bunlar yok mu patide? said: mADmaXimus, 14 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: şendul= Forumun elit kesiminin yanlıs bi konu acılınca hemen flame yapması bunun yuzunden insan msj yazmaya korkuyor ilk başta şunu söylemek istiyorum. farklı büyük forumlara takılmıyorsanız, bu tip şeyleri düşünmeniz normal, çoğu büyük forumlarda belirli kurallar vardır, bunlara uyulması gereklidir. ha bu tip forumları zaten biliyorsanız, paticik hakkında neden böyle bir yargıda bulundunuz anlamadım. birçok büyük forumda vardır bu tarz kurallar.. -aramadan bir topic açarsan, hemen laf yersin. niye, çünkü eski kullanıcılar sürekli sürekli sürekli aynı topiclerin defalarca açılıp tartışılmıştan bıkmıştır. ya da forumun daha derli toplu düzenli olmasını istiyorlardır. bundan dolayı daha önce açılmış bir topici aramadan tekrar açarsan, bık bık bık kafa ütülemeye başlarlar. burda ise, şikayet eden çıkıyor. ancak tam tersine topic açılmasına değil, şikayet edene bık bık bık edilir burda. yani "topic açmaktan korkuyoruz" denmesi çok yanlış. çünkü kıyaslandığında birçok forum community'den daha serbest kurallara sahip. -spam konusunda çok toleranslı mesela. büyük forumlarda, arka arkaya iki mesaj yollayanlar direk adminler tarafından cezalandırılır, hatta belki de ban yiyebilir. ama burda bu da yok. çok korkuyoruz diye şikayet ediyor tüm üyeler ama gördüğüm kadarıyla çoğu forumdan çok daha yumuşak kurallar mevcut. ha bunlardan da şikayet edersek, mirc'den bir farkımız kalmıycak. balonlu üye-2001 kayıtlı üye gibi konularda da çok yanlışsınız, katılmıyorum. ekşi sözlükte "sen 6. nesilsin, hiç bir halt anlamassın, zaten 6. nesilin hepsi salak, ekşiyi kirletiyor" tarzı çok yoğun hissediliyor. 6. nesille ilgili bir sürü topic mevcut. buna karşın sen patide gördün mü "2004 üyelerinin hepsi lamer, keşke 2004'te üye alımı yapmasaydık, zaten forumumuz balonlu üyeler tarafından kirlendi" tarzı yazılar. ha, lamer, n@p1y0rsun b@b th3 k3nk tarzında konuşan, forum kurallarına tam tersi hareketler yapan üyelerden rahatsız olanlar var. invite sistemine geçelim diyenler bile var. ama kimsenin de çıkıp "yeni üye alımını kapatalım, ortada elit elit takılalım biz, balonlu üyeler hep gerizekalı oluyor" tarzında konuştuğunu görmedim. paticikte üye olma tarihinin veya mesajının hiç bir önemi yok. düşüncelerini ne kadar iyi ifade edebiliyorsan, insanlara yardım edip saygılı konuşursan, paticikte o kadar çok yükseliyorsun. madalyanın, üyelik tarihinin felan beş para ettiği yok. paticiği de bu yüzden seviyorum zaten. mesela kumadam, adamın 1k madalyası bile yok, ama en iyi üyelerden biri diyebilirim. 3k madalyası olan üyelerden bile çok daha değerli bence. üyeler hakkında kayıt tarihine bakacaksak, sırf 2001 olmak da gerekmiyor. 2002, 2003, 2004 yıllarından çok sevdiğim üyeler de var. ki bunlar forumlarda kendilerini göstermiş, kanıtlamış üyeler bence. dediğim gibi kimsenin yeni gelenlerle veya balonlu üyelerle uğraştığı yok. bu tip davranışları da kınarım. paticik'te yeni gelenler bölümünün açılması da bu yüzden olmuştur. yeni gelen insanlara sıcak bir karşılama, onları paticik forumlarına alıştırmak için. ha benim gibi bazı forum kurallarına takıntılı olanlar mevcut, ama kimsenin kimseyi belirli bir kast sistemine göre yargıladığı yok.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oldum olası ekşisözlük merakım hiç olmadı, 2 kere girdim, üye olmadım, çıktım. bir dahada ugramadım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şimdi ben okurum ya, yazar olabilmem için ne yapmam gerekiyo :). Öyle bekleyince beni yazar yaparlar mı ? Yani yazı yazabilsek cevap atabilsek bari attığımız mesajların kalitesine göre filan alcaklar diyecem ama ne acayip i$ yapıyolar ya :-p[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oleey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar