Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hemen atladım evımın kosesını ıyı susler dıye ama cıh yapılmaz :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hazirana var zaten daha[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Szasstam, 27 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki: ehuehu zombi yapmayı hala bilmeyenler olabilir... bilseler ne yazacak be szassım biz bildikte ne oldu?evi havaya uçurduk :P ayrıca hiçbir zombi olydekilerle karşılaşamaz yani oly zombileri kalkışta toz attırır, diğerlerine kopan uzuvlarını toplattırır :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yeni zombiler yapıp başımızı belaya sokmasanız, yapılmışları tüketelim önce, soora yaparıs yeniden. daha eskiler bitmeden yenileri piyasaya sürmeyin yaw, daha geçenlerde koşabilenleri çıktı zaten.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yapan ne zaman yapmış , geleneksel yöntemlerle mi yapmış öncelikle bunların araştırılması lazım :P Bu zombiler gayet geleneksel yöntemlerle üretilcekler. :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hmm vay anasını Akvaryumda besleyebiliyomuyuz bunları? Bide kılıç kuyruklarla beraber yaşarmı bunlar?
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Zombıe yaratmak degılde Zombıe gıbı davranan bır varlık yaratmak cok kolay artık bazı ılaclarla az arastırın gorunuz...Mıstıklıktende uzak..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
athea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 lol! negzel ne komik thread'di bu =] uplayan ellerine saalik zastamcim, yine cok guldum ehue said: Elminster, 13 Mart 2002 00:10 tarihinde demiş ki: lol guzelmis, hollandali cesetlerden oluyor mu bu? (uplayan ellerine saalik athecaam) Elmcaamin de mesaji varmis hem burda... *firk* =[
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bu yazı bir tarihte Focus dergisinde çıkmıştı :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Szasstam, 29 Ekim 2001 19:57 tarihinde demiş ki: Tarifteki bütün hayvanlar kızartılır ve pişirilmemiş sebzelerle birlikte bir havanda ezilir. kınıyorum kurbağaları nasıl kızartırsın ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ilk okudugudma kopmustum gene aynı etkiyi yaptı ahahah[signature][hline]
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 komik[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yok zombi olmaz sevmem keretaları.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 abi zaten bu zombie işi cok saçma bence olmaz öle şey.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Trojanmistress, 27 Mayıs 2004 10:54 tarihinde demiş ki: daha geçenlerde koşabilenleri çıktı zaten. daha gelişecekler ablası :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 aman aman benden uzak gelişsinler, uuraşamam onnarla, dirilerle zor başa çıkıos bi de ölüler peyda olursa vay halimize...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Haklısın valla ne diyim ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lol süfermi$[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yazildimi bilmiyorum okumaya usendm ama dahaolayi var malzemeler: 1zombi 1insan yapilisi: zombiyle insan ayni odada 1dk. boyunca bekletilir sonra kapi acilir artik 2 zombi 0 insan vardir[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Çok iyi ! Haha ! Bu Gece Üst Üste Yarılıyorum ![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol konunun surekli uplanmasinin nedeni de real paticik historyde bulunmasi ben ordan buldum en azindan[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tabi bu geleksel yol bu gunlerde "biri bizimle evleniyor" tadı yarışmalarla yapılıyor bu iş *!mesaj kaygılı espri yapmanın yukuyle paticik forumarı'na tıklar*[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar