Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombie yapma sanatı gene yarıldım :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hemen atladım evımın kosesını ıyı susler dıye ama cıh yapılmaz :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
hazirana var zaten daha[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
in every job,there is a no!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Szasstam, 27 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
ehuehu zombi yapmayı hala bilmeyenler olabilir...

bilseler ne yazacak be szassım biz bildikte ne oldu?evi havaya uçurduk :P ayrıca hiçbir zombi olydekilerle karşılaşamaz yani oly zombileri kalkışta toz attırır, diğerlerine kopan uzuvlarını toplattırır :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Mesaj tarihi:
yeni zombiler yapıp başımızı belaya sokmasanız, yapılmışları tüketelim önce, soora yaparıs yeniden. daha eskiler bitmeden yenileri piyasaya sürmeyin yaw, daha geçenlerde koşabilenleri çıktı zaten.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
Yapan ne zaman yapmış , geleneksel yöntemlerle mi yapmış öncelikle bunların araştırılması lazım :P

Bu zombiler gayet geleneksel yöntemlerle üretilcekler.
:=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
Zombıe yaratmak degılde Zombıe gıbı davranan bır varlık yaratmak cok kolay artık bazı ılaclarla az arastırın gorunuz...Mıstıklıktende uzak..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
lol! negzel ne komik thread'di bu =] uplayan ellerine saalik zastamcim, yine cok guldum ehue

said:
Elminster, 13 Mart 2002 00:10 tarihinde demiş ki:
lol guzelmis, hollandali cesetlerden oluyor mu bu?
(uplayan ellerine saalik athecaam)

Elmcaamin de mesaji varmis hem burda... *firk* =[
Mesaj tarihi:
said:
Szasstam, 29 Ekim 2001 19:57 tarihinde demiş ki:
Tarifteki bütün hayvanlar kızartılır ve pişirilmemiş sebzelerle birlikte bir havanda ezilir.

kınıyorum
kurbağaları nasıl kızartırsın ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Yok zombi olmaz sevmem keretaları.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
abi zaten bu zombie işi cok saçma bence olmaz öle şey.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 27 Mayıs 2004 10:54 tarihinde demiş ki:
daha geçenlerde koşabilenleri çıktı zaten.

daha gelişecekler ablası :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
aman aman benden uzak gelişsinler, uuraşamam onnarla, dirilerle zor başa çıkıos bi de ölüler peyda olursa vay halimize...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
Haklısın valla ne diyim ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
  • 7 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yazildimi bilmiyorum okumaya usendm ama dahaolayi var

malzemeler:
1zombi
1insan

yapilisi:
zombiyle insan ayni odada 1dk. boyunca bekletilir sonra kapi acilir artik 2 zombi 0 insan vardir[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Mesaj tarihi:
Çok iyi ! Haha ! Bu Gece Üst Üste Yarılıyorum ![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Tabi bu geleksel yol bu gunlerde "biri bizimle evleniyor" tadı yarışmalarla yapılıyor bu iş

*!mesaj kaygılı espri yapmanın yukuyle paticik forumarı'na tıklar*[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...