Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik PizzaHut Sömürme Hedesi

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde pizza huta arkadaşın mezuniyet töreni sonrasında kutlamak ve tıka basa yemek için gittik...

ama garsonun bize o tiksinç bakışı (o bakış daha çok bir tabak üstüne yığılan pizza dilimi köşelerineydi ama olsun) sebebiyle mekana kıl oldum...(cadde pizza hut)

şimdi diyorumki...bir gün belirleyelim herkes aç gelsin sabahtan oturalım yiyebildiğimiz kadar yiyelim muhabbet edelim vs. oturabildiğimiz kadar oturup sürekli yiyelim...kolalar biraz pahalı o yüzden susayanlar tualetten içebilirler(ben hiç içmedim arkadaşlar içiyorlardı ama uzun kalırsak dayanamam içerim yani :D)

Bana uyar diyenler bi ortaya çıksın ona göre kopup gidelim belli bir tarihte..hem pati buluşması olur hemde öküz gibi yemek yeriz...

Sınırsız pizza kişi başı:5.750.000
Bir bardak kola:3.500.000

hade cevapları bekliyorum...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi, galeria da yapın. Galeria'da masalar galeria nın kendisine ait olduğu için orada istediğin herşeyi yiyeebiliyorsun. O yüzden pizzaları pizza hutdan söylüyosun. Kutu kolalarınıda hemen yanından, migrostan alıosun daha da ucuza getiriyosun ziyafeti..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

5.750? çok ucuzmuş.
10 dilim yerim ben bir oturuşta, ki öyle bir pizza normalde 20 milyona felan patlar pizza hutta.
ancak sürekli kola içmek isterim.
basit bir bardak kola 3.500 ise, 5 bardak içsem desem..
iyi kazık yemiş olurum. enfes.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten adamlar koladan kazanıyorlar..o yüzden fazla yiyemiyor millet ama benim bir arkadaşım var adam helal olsun 16 tane yedi yanımda...onu izlerken insanın iştahı açılıyor :D

o yedikçe bizde yedik öyle hoş bişi oldu...

ki yani amaç paticik buluşması sırasında nerdeyse bedava yemek yemek...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet ben 20 ye kadar çıkarım..ağır toplardan olurum...ya merak etmeyin bu konuda sağlamız..ama asıl olan içeçekler...iç çebimize koyup böle uzun bi boruyla gizliden eksek olurmu..çeltinn cebinden bişey alma bahensyle her bakışda 100 ml :D
nasıl ama[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

Sosyal ağlarda paylaş

Hemen gelirim. Nerde ne zaman? Ac adamı bekletmek olmaz, karar verip bulusalım hemen =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...