Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Geçenlerde pizza huta arkadaşın mezuniyet töreni sonrasında kutlamak ve tıka basa yemek için gittik... ama garsonun bize o tiksinç bakışı (o bakış daha çok bir tabak üstüne yığılan pizza dilimi köşelerineydi ama olsun) sebebiyle mekana kıl oldum...(cadde pizza hut) şimdi diyorumki...bir gün belirleyelim herkes aç gelsin sabahtan oturalım yiyebildiğimiz kadar yiyelim muhabbet edelim vs. oturabildiğimiz kadar oturup sürekli yiyelim...kolalar biraz pahalı o yüzden susayanlar tualetten içebilirler(ben hiç içmedim arkadaşlar içiyorlardı ama uzun kalırsak dayanamam içerim yani :D) Bana uyar diyenler bi ortaya çıksın ona göre kopup gidelim belli bir tarihte..hem pati buluşması olur hemde öküz gibi yemek yeriz... Sınırsız pizza kişi başı:5.750.000 Bir bardak kola:3.500.000 hade cevapları bekliyorum...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 pis yerim siler süpürürüm , gelirim... en çok yiyene ikinci bir sınırsız mönü hediye olsun bari ehu :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eger estelle ben gelirsek ac kalirsiniz gelmeyelim o yuzden.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi aç kalırız diye bir şey yok esas siz gelin batırıcaz diyorum mekanı :)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 pizza beleş ve sınırsız olduğu için gelin derim , iflas ettirmek istiyo Mandoo zaten adamları :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Abi, galeria da yapın. Galeria'da masalar galeria nın kendisine ait olduğu için orada istediğin herşeyi yiyeebiliyorsun. O yüzden pizzaları pizza hutdan söylüyosun. Kutu kolalarınıda hemen yanından, migrostan alıosun daha da ucuza getiriyosun ziyafeti..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mandoo sonuçta amaç Pizza Hut'ı batırmak olduğunu göre ha Galleria ha orası farketmez bak kolalar da ucuza gelcek :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 5.750? çok ucuzmuş. 10 dilim yerim ben bir oturuşta, ki öyle bir pizza normalde 20 milyona felan patlar pizza hutta. ancak sürekli kola içmek isterim. basit bir bardak kola 3.500 ise, 5 bardak içsem desem.. iyi kazık yemiş olurum. enfes.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yanınızda götürün kolaları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 zaten adamlar koladan kazanıyorlar..o yüzden fazla yiyemiyor millet ama benim bir arkadaşım var adam helal olsun 16 tane yedi yanımda...onu izlerken insanın iştahı açılıyor :D o yedikçe bizde yedik öyle hoş bişi oldu... ki yani amaç paticik buluşması sırasında nerdeyse bedava yemek yemek...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sınırsız pizza yerken hiç birşey içmememizden dolayı osmotik basıncımız bayağı bir artmıştı. (geçen sene össye çalışırken yaptığım yorum)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 galeriada 5.750 degildir ama. mesela geçen taksim pizza hutta (istiklaldeki degil, öteki) 7.500 falan aldık o menuden, yani.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya millet ben 20 ye kadar çıkarım..ağır toplardan olurum...ya merak etmeyin bu konuda sağlamız..ama asıl olan içeçekler...iç çebimize koyup böle uzun bi boruyla gizliden eksek olurmu..çeltinn cebinden bişey alma bahensyle her bakışda 100 ml :D nasıl ama[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ant parantez..ukalalık yapmak istemiyorum ama hem 1. hem gleneksel nasıl oluyo ya... :D[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bizim okulun düzenlediği 1. geleneksel bahar şenliğine bağlıyoruz konuyu anla işte :-)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 galiba semte göre sınırsız menü fiyatı değişiyor. ataşehirdekinde 7.950 mesela.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 herneyse kimler geliyor bir göriym ya... mekan bağdat caddesi pizza hut..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 karnım acıktı şimdi.. pizza mı ısmarlasam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben cips cola kombosu yapıyorum şu an[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben de açım ya. Bon bana Darnassian Bleu yolla, çilek reçeliyle süper gidiyor.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Capitol ve acibademdede 7.950...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tarih belirleyin....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben 6 gün sonra tatile gidiyorum biran önce yapsak iyi olurdu...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Werewolf, 14 Haziran 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Bon bana Darnassian Bleu yolla lol yok o bende. Barbecued Buzzard Wing yollasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hemen gelirim. Nerde ne zaman? Ac adamı bekletmek olmaz, karar verip bulusalım hemen =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar