Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kablonette olan sorunlar yüzünden görevliyi arayıp kızmadan konuşabildim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sölerdim ama pepeleğin doğasına uymaz.. :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ii de ziya sewgim azalmadı onun da azalmadı. öyle gerekti napalım... nie üzücem ki kendimi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 lol simdi mi carptin:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 masturbasyon yaptım[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 İlk kez hmmm... Annemin karnında olmaya beslenmeye sonrada çıktım ıyy iğrencim :) En son bu mesajı çekiyorum ama en son ne yapıcam herhalde ölecem :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 :-? Gene iğrenç mesajlar attım bugün :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGonchie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bu mesajları okudum cvp yazmaya karar verdim ama yazcak bişey bulamadım ki zaten bişiler yazmışım..[hline]We're just two lost souls swimmin' in a fish bowl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 otobüs bileti iptal ettirdim[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Şerefsizim yarım saattir topiği anlamaya çalışıyorum.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ben açmam daha ağzımı o zaman.... :o)....tamam bitmiştir...[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 en son ve ilk defa kelimelerini aynı cümlenin icerisinde kuran birinin topicine bakmak =)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bu aralar kimse birşey yapmıyor sanırım..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ilk kez ziyarete gitmedim bu sene bayramin ilk gunu,hastayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bayram ziyaretine gitmedim[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 +1 eheh bi de hiç etmediğim kadar küfrettim kurban olayına..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: fedaykin, 10 Şubat 2003 00:07 tarihinde demiş ki: 3 windowsmu, nasıl yane. İkiyi duymuştum ama 3 biraz abartı değilmi?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Abimin benim bi de babamın :) Ben Me,abim xp babam win 2000 prof kullanıodu[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 mustafaaaa[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: StRencher, 10 Şubat 2003 16:24 tarihinde demiş ki: Şerefsizim yarım saattir topiği anlamaya çalışıyorum.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Bak şimdi ben sana açıklayayım.[Hani edebiyat editörüyüz ya ondan:)] İnsan hayatında bazen bir şeyler yapar ve bununilk defa yapıldığı anlar vardır. Mesela ilk defa içki içtiğimiz günü, ilk araba kullandığımız günü, ilk öpüşmemizi hepimiz hatırlarız. Bu topicte sorulan ise bunun gibi iilk defa yaptığın ama belki bundan sonra hep yapacağın belki de hiç yapmayacağın bir şey olsun ama en son yaptığın ama hayatında ilki oluşturan şeyi söylemen. Yanlız bir tek problem var(cümle başlı başına bir problem zaten de) en son yapılan bir şey kelimesi garibime gitti. Tamam cümle zaten tezat. Son ile ilk kelimelerinin birlikte nadir de olsa kullanıldığını bilirim ama en son ile ilk kelimelerinin birbirine tezat oluşturması yanında en son şey tektir ve tek olan bir şeyin içinden bir şey seçilip ortaya çıkarılamaz. O noktada ben de şaşırmadı değilim. Benim yaptığım en son ve ilk şey ise bu kadar anlamsız bir cümleyi çözmeye çalışıp ona bir anlam yüklemeye çalışmaktır. *!Yorulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hayatınızda ilk kez yaptığınız en son şey işte anlamıcak ne var =)))))))lol((((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ilk kez mi banyo yaptın?? ehehehh[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Othranx olayı çözmüştür...örnek alına...fazlada kurcalanılmaya topic...o kendi içinde tutarlı bir topictir...yaklaşanı ısırır...sshh[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: ghaldszar, 12 Şubat 2003 00:19 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 10 Şubat 2003 16:24 tarihinde demiş ki: Şerefsizim yarım saattir topiği anlamaya çalışıyorum.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Bak şimdi ben sana açıklayayım.[Hani edebiyat editörüyüz ya ondan:)] İnsan hayatında bazen bir şeyler yapar ve bununilk defa yapıldığı anlar vardır. Mesela ilk defa içki içtiğimiz günü, ilk araba kullandığımız günü, ilk öpüşmemizi hepimiz hatırlarız. Bu topicte sorulan ise bunun gibi iilk defa yaptığın ama belki bundan sonra hep yapacağın belki de hiç yapmayacağın bir şey olsun ama en son yaptığın ama hayatında ilki oluşturan şeyi söylemen. Yanlız bir tek problem var(cümle başlı başına bir problem zaten de) en son yapılan bir şey kelimesi garibime gitti. Tamam cümle zaten tezat. Son ile ilk kelimelerinin birlikte nadir de olsa kullanıldığını bilirim ama en son ile ilk kelimelerinin birbirine tezat oluşturması yanında en son şey tektir ve tek olan bir şeyin içinden bir şey seçilip ortaya çıkarılamaz. O noktada ben de şaşırmadı değilim. Benim yaptığım en son ve ilk şey ise bu kadar anlamsız bir cümleyi çözmeye çalışıp ona bir anlam yüklemeye çalışmaktır. *!Yorulur* :D Ben Hasta olmama rağmen benden daha beter durumdasın :)[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 babamla birileri hakkinda konusurken o kisi hakkinda "...na kodum salagi" dedim yada ilk kez babamla konusurken kufrettimde denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 walla kardesh son zamanlarda nedense bir ilk yaşayamadım. :) en son birkaç ilk'i birden geçen sene yaşamıştım. Sanırım hepsini geçen sene yaşamaktan bu seneye bişe bırakmadım :D Ama en son şey yaptım galiba eskiden görsem beğenmiyeceğim birine aşık oldum [hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!icq no: 97135892send me a mail to : [email protected][Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 13 Şubat 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar