Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Beyler nicklerinizi yazında friend liste ekleyelim ona göre beraber güzel maçlar yaparız. Benim nick XaeroTR[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Dota nedir :)[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hangi server söylememişsin. eurobattle.net ise G3NK-WereWolf nickim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eurobattle.net zaten en kalabalık olanı... Oradaki nicklerinizi söyleyin..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Blizzard'ın serverı daha kalabalık.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nick im XANTiA Bu esnada İzmir de oturanlar a bir müjdem var . CAFE & İnternet açtım . Ve en fazla oynan oyun bizde Ulitima +WOW orjinal +WoW emu + W3 & W3 mods ( Dota) + LOTR middle earth Lan +Knight online ve sayamadığım yığınla oyun . Makinalar sadece 8 adet kısmetse ilerde 12 yapcam .Bağlantı şimdilik 1024 . Yani makina başına 128k (min. ) .Peki ya cafe makinaları ???? 19" samsung 997 mb monitör ati redeon 9800pro ekran kartı msi 6728-150 865pe neo3 anakart LGA p4 2.8 800mhz 1 mb cache işlemci 80 gb sata samsung hd 512 mb kingston ram A4 mouse klavye set 400 watt kasa Asus cd rom ................ Gelin lan party yapalım beraber uçalım .Yerim güzelyalı diyeyim genel olsun .Telefonumu vereyim (0232 2464607 ) Amacım inanın reklam değil adam gibi oyun cafe de oynamak isteyenlere sadece kulaklarına fısıltı ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben SoulCube aynı zaten bi değişiklik yok..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Xan vallaha 8 pc ile pek iş yapamazsın ama kafe açman iyi olmuş.Bence bi an bi 10 12 makina almaya bak yoksa müşteriler gitcek diye çok üzülürsün :) .Yada bak bir iki ay sonra müşteri fazlalaştı al bi 10 12 makina. Düşün bak, Mesela 20 makinan olsa Saati 1 milyondan olsa, 20X1 = 20 milyon saatte 10 saatte Yapar 200 milyon.5 günde 1 milyar yapar Buna göre 6x5 = 30 gün = 30 milyar. Hem şöylede düşünebilirsin, Hasılat her zaman iyi olcak diye bi kaide yok.Müşteri memnun olursa, 20 milyardan aşşa hasılat yapmazsın ayda. ki 20 milyar nelere gider? Taksitle aldığın 20 pc hepsini 12 aya bağlasan o pclerin 200 milyon desek taksitleri... hmm Yapar bize 200x20=4 milyar.4 milyar her ay bilgisayarlara gitcek.(ki 8 makina var bilmiyorum bunları taksitlemi aldın.Aldın var saydım ben.) Elektrik su parası bunları toplasan max 750 milyon eder.Kira (kira sanırım) oda desen bi 4 5 milyar... hesap şöyle bi kabarıyor hafiften. 750+4+5=9.750 milyar.Hadi düz hesap 10 milyar.Hadi onuda geçtik Kira 8 milyar olsuın 7 milyar kalıyor ki 7 milyar 1 ay için süper... bence genişletebildiğin kadar genişlet.Burda vip cafe var 200 e yakın makina var.750 binden saati Saatine milyar kazanıyo eheh... dediğim gibi genişletebildiğin kadar genişler. (amma konuştum bea...) Nick'im [sXc]Oski[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dota nıckım LasTSuRvivoR Euro bnet[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Erutan , korkma en çok 12 makina koyacağım ( yerim o kadar ). Çünkü bende masa üstü oyunlarıda var (Tabu +monopolysıkı dostlar+scrabble orj. + risk + zindan ve ejderha ve masa üstü FRP ). Bununla birlikte her cumartesi " HAPPY TIME " yani içeceklerde indirim var . Amaç sırf makina değil iyi hizmet vermek . Şu an içeceklerde epey çeşidim var , onları da saymamayım ayıp olur artık ...... Bu esnada 750 bin e hizmet veren bir cafe ile beni bir tutma . Onlar çok makinası olduğundan sürüm e gidiyorlar ve burası İZMİR . Buraya gelen zaten yapışıyor ve randevulu gelmeye başlıyorlar bilmem anlata bildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Benim _NightWalker_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dota nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Damsız Ormana Tikky Almıyoruz. O_o[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 CusTodeM benim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Erutan, 11 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Damsız Ormana Tikky Almıyoruz. O_o çık dışarı çık...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 xantia makinaların cok iyi gercekten izmirde olsam gelirdim valla :P ama arkadasım var izmirde ona tavsiye ediyim bari :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eurobattle pisi_pisi[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eurobattle St_Templar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eurobattle lethe waxxi lethe bilimum yerde.. lethe[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 US West - Nailer[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 XaeroFarb açtığın konuların yarısını yanlış yere açıyorsun hocam, bi öbür bölümlere bak istersen bir sürü bölüm açıldı.yoruldum, yardımcı ol lütfen :).[signature][hline]comand flaied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Luriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: xantia, 11 Haziran 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Nick im XANTiA .Bağlantı şimdilik 1024 . Yani makina başına 128k (min. ) .Peki ya cafe makinaları ???? kusura bakma ama takıldıgım bi nokta var. demissinki makina basına 128k dusuyor. simdi baglantı kısıtlanması kolay bi mevzu deildir. donanımsal bir cozum kullanılabilirki bw limiter bu cihazların tanesı 1000-2000$dan baslar. ki bu paraya daha fazla makina alırdın ztn.. yazılımsal cozumlerde mevcut tabiki (squid etc).. merak ettim ne kullandın:) yoksa tek tek netlimitermı (ki netlimiter bunu tam olarak saglayamaz. prog bazlı oldugun icin netlimiterda limitlenmemis bir prog ile bwyi gecmek mumkun olur :) [signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 12 Haziran 2005 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 12 Haziran 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yanlıslıkla ikinci post :/ [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 12 Haziran 2005 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Maupassant çok deli oynarım :D Ben cafeden oynuyorum 2mbit baglantı war mis gibi oluyor :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [Bu mesaj Joe tarafından 12 Haziran 2005 08:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar