Mino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Motorlarda bir değişiklik yok, ön ve arka taraf değişmiş. [Bu mesaj Mino tarafından 14 Haziran 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 adama benzemiş yuvarlak farlı hali tiksinç olmuştu zaten herkes eski kasayı seviyordu az ona benzetip modernleştirmişler[signature][hline]G3NK
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ön taraf berbat olmuş imprezanın nerde o çılgınlığı deli bakışı,sanki aile arabası gbi bakıyor.. hastasıyım bu arabanın herkes gbi ahh ahh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet ya ben de hiç beğenemedim bunu. Fabrika çıkışı Impreza iyidir, saygı göstermek lazımdır... Dış görünüşüne tabi ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ön taraf iğrenç olmuş arkası fena değil. ön taraf biraz seatlara benzemiş.koy oraya S harfi al sana toledo =P bundan önceki subaru'yu tercih ederim.hatta ondan önceki daha bi güzeldi.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne olursa olsun yuvarlak farlı halinden iyidir[signature][hline]G3NK
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Estetik gidmiyor subaru'ya..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Zagg, 14 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Estetik gidmiyor subaru'ya.. Subarunun estetik anlayışı bu dünyaya ait değil arkadaşlar :) Design'ırlar Marstan, mazur göreceniz. Bende Impreza Wagon'u var, alet bana göre bile ( halbuki derler ki her insana kendi yavrusu güzel gelirmiş ) eğri büğrü bişi, fakat kine who cares ? Kıvraklığına hastayım Subaru'nun. Her modeli bu açıdan gözel :P Bagaj kocaman sanki bir yayla. Merakla bekliyorum ne zaman Subaru pes edip herkes gibi birbirinin aynı olan , farları, bir iki detayı değişen bir kasa üretecek ( Bknz Lexus vs Mercedes -> Yolda ayırt edemiyorum bazen bu ikisini ).[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu subarunun nesi farklı onu anlamadım ben buda diğerleri gibi bişey. uzaktan bak önden toledo. arkadan bak her bi arabaya benziyo[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu makyajlanmis hali falan degil yeni model subaru bu. motoru biraz daha farkli. Wrx ve STI versiyonlarinda ne yapmislarsa 15 beygir gibi bir fark var. walla sti i bilmem ama Wrx hastalari icin muthis bir haber bu. En onemli degisiklik bence Wrx'in vitesinin degismesi. eskiden o aksama fazla gelen motor bolca debriyaj yakmaya sebep oluyordu. bu arada esh Subaru degil o beyni olan Evo. Subaru gayet aptaldir 4x4 konusunda viskozu berbattir. normal bir subaru orta capli bir yokusta bile 2 tekerinin camura saplaninca sadece oldugu yere gomuluyor. basimiza geldi Sile de berbat bisi. Subaru cok yakar onun icin kotu derler. Evo da cip yuzunden hiz keser onun icin kotu derler ama 2 modelde olmeden once edinilmesi gereken canavarlar.
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Esh, 14 Haziran 2005 15:05 tarihinde demiş ki: , discovery de en iyi ralli araclari siralanmi$ti. Subaru 2. Evo 3. idi. 1. ise tabii ki quattro, ilk turbo motor+ilk 4 ceker denemesi. (subaru : ilk 'beyinli' araba olarak da biliniyor) bu arada 5 subaru 4 evo 3 Lancia Delta integrale 2 Lancia Stratos 1 Audi Quaddro. Turbo daha oncede vardi fakat 4 ceker olarak bir ilkti Quattro.
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben ön ızgarayı sevmedim bide önden şöle bi resim koysalarmış keşke[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu sezon icinde subaru kullanacak bu arabayi hatta sanirim kullanmaya basladi coktan.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sanirim calibra turbo yu unuttunuz :D 89 yilinda 4x4 206 hp 6 ileri 0.26cw ruzgardirenc katsayisi olan ilk serii uretim araba :D CALIBRAMI OZLEDIM OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. [Bu mesaj Aramis tarafından 14 Haziran 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Farların sinyale doğru yuvarlaklaşıp büyümesini kim akıl etmişse büyük iş başarmış. Impreza, BMW 3 Serisi, VW Polo, Fiat Palio. Aklıma gelenler bunlar hepsine aynı far takılmış gibi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Öne çıkan mesajlar