Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tom cruise - dakota finley

somebody

Öne çıkan mesajlar

bu ikilinin filmi geliyor yakında. son dünya savaşı mı ne.. . tom cruise oldum olası 1 numaramdır. yanında bir de bu küçük oyuncu dakota eklenince kesin süper film olmuştur diyorum. dakota finley'i gazap ateşinde denzel ile saklambaçda da robert de niro yla seyrettim.çok başarılı bir küçük oyuncu.çok da sevimli. sakın kaçırmayın derim.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 13 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
1-dakota finley değil fanning
2-bu topic zaten mevcut, war of the world diye aratınca bulabilirsin
1.uyarın için teşekkür, yanlış olmuş,kusura bakmayın
2.uyarın için şöyle söyleyim ben oyunculara dikkat çekmek istedim, filmin nasıl birşey olduğunu doğru dürüst bilmiyorum bile.yalnız oyuncular özenle seçilmiş belli. ikisi de çok iyi ve uyumlular.
ben bir de bu konu daha önce açılmıştı gibi yorumları anlayamıyorum enteresan geliyor.ben hayatta öyle bir uyarı yapmam mesela. bir çeşit duygusal tatmin midir nedir hissedilen anlayamadım.. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 10 yaşında kız, doğru düzgün pek bir filmi yok. Nasıl bi asrın çocuk yıldızı anlamadım? Benim filmlerle aram gayet iyidir yani ben bilmiyorsam zaten pek çok kişi bilmiyordur. Küçücük bi çocukla tom cruise'un nasi uyum saglayacagina gelince.. Tom çocuğa uyum sağlayacak bu kadar basit.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

dakota fanning son yıllardakı en ıyı cocuk oyuncudur suphesız.Man on fire da cok ıyıydı ozellıkle cok yeteneklı bu fılmde de iyidir umarım.
Mesh bıraz fılm ızle[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 14 Haziran 2005 07:55 tarihinde demiş ki:
Abi 10 yaşında kız, doğru düzgün pek bir filmi yok. Nasıl bi asrın çocuk yıldızı anlamadım? Benim filmlerle aram gayet iyidir yani ben bilmiyorsam zaten pek çok kişi bilmiyordur. Küçücük bi çocukla tom cruise'un nasi uyum saglayacagina gelince.. Tom çocuğa uyum sağlayacak bu kadar basit.

man on fire veya hide and seek izle. anlayacaksin. ki man on fire daki roluyle tanidim bayildim ben. ben bilmiyorsam kimse bilmiyordur mantigi da komik olmus. ben biliyorum mesela =)[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 14 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
said:
MeSh, 14 Haziran 2005 07:55 tarihinde demiş ki:
Benim filmlerle aram gayet iyidir yani ben bilmiyorsam zaten pek çok kişi bilmiyordur.
ben bilmiyorsam kimse bilmiyordur mantigi da komik olmus. ben biliyorum mesela =)

Son yılların en iyi, küçük yaştaki oyuncusu bence "Haley Joel Osment"dir. (A.I. , 6th Sense) Man of fire'i izledikten sonraki yorumumu da yazarim buraya.

said:
Mephinx, 14 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
Mesh bıraz fılm ızle

man of fire'i izlemediğim için "biraz film izle" demen nasi bi mantik onu da çözmeye çalişiyorum. çözünce yorumumu yazarim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

ya lütfen dakota fanning çok tatlı şirin bir kız ve bir sürü filmi var kızın 2 filmi son zamanlarda geldi vizyona ama bu kız yıllardır sinema perdelerinde boy gösteriyor çok yakından takip ediyorum bu kızı çok iyi oyuncu çok yetenekli ilerde 20 li yaşlarda olayı bitirecek ztn şimdiden belli bir şey bu bir 10 yıl sonra gelin konuşalım bunları...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...