banker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Shadow bane nin free serverı varmi ? yada şuanda oynadığınız yada bildiğiniz en güzel online oyun hangisidir ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ücretsiz yok ücretli var gunz da bu ara millet her hafta yeni oyuna daliyoz :D[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sanmıyorum freeserver olsun zaten az kişi oynuyo artık. ama geri dönüşler olacak, wow beklenen oyun değil sb oyuncuları için. yeni açılan legal serverlar var onları dene.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hazır finallerde bitti, yeni başlıyorum bu oyuna orjinal serverında, bikaç noob tavsiyesi alabilirmiyim? hangi classlar aranıyor, pvp mi daha baskın yoksa pve mi nedir ne degildir şöyle bi introduction tarzı.. tşk ederim go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 güncel olaylar kısmını geçiyorum. zira paralı olduğu dönem 7 ay oynadım bıraktım. pve contentini unut. raid falan yok, ekleme yapılmadıysa da en fazla işte şurada şu oldu falan diye hikaye üretip o kısma spawn noktaları zart zurt konmuştu. level atlarken mob kesmekten ibaret genelde pve'si. büyük guildler genelde powerlevel yaptırıyor, gank yeme riskinin olmadığını varsayarsak sen ekranı kapatıp televizyon izlerken level atlıyorsun , bu gelenek değişmediyse. solo leveling görmedim ben bu oyunda, bir yerden sonra grupla gidiyorsunuz mecburen. asıl olay pvp 'de ; şehir kurma , yönetme, kuşatma vs vs. şu ana kadar oynadığım mmolar içinde pvp sini en sevdiğim oyun sb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 asagilarda güncel bir konu var oraya bak , orda yazıyor bir kaç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 A-R-A-M-A-Y-A İ-N-A-N-M-A-K!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 inandık ya işte.. sizde memnun olmuyosunuz hiçbi türlü haa. teşekkür ederim bilgiler için, ama oyuna hiç mi hiç içim ısınmadı, bir girdim ekranın %40'ı falan kapalı, daracık bi pencereden oyun dünyası gözüküyo, yok mapti chat windowdu, skill windowdu içim sıkıldı be. wowun o basit ve kullanışlı arayüzünden sonra kendi kendime dedim ben bu oyunu oynayam. so long and thanks for all the fish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 wow oynadıysan zaten okadar yanar dönerli seyden sonra bu oyuna alışman zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eskiden hiç takmıyorduk ama ekran kamera yürüüş vs :( oynanabilirliği daha güzel olacak şekilde düzenlemeler yapsalar diyeceğim, yapımcı ekip kalmadı zaten bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar