Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 açmayı bilen var mı acaba? Bizim okulda bir arkadaş yapıyor da, acaba sizlerden de yapmayı bilen birisi var mı merak ediyorum..internette closed bi server acsa da biri, topluca takılsak manyak olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 www.kurbaga.com dan LOTR regini bulursan LOTR closedina girebilirsin.Ama şu an hatlar yüzünden acayip lag var diye internet düzelene kadar kapadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 LOTR? LOD? hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ceday sen başarırsan girelim hemen.Birde Rise of Nations oynayacak varsa bu gece oynayalım.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Lotr sandığım yerse orada oynayalım çünkü benim orada karakter var hatta başkalarının da var ehe[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 reg code falan kasar şimdi..free mi deil mi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Valla denemedim ama pvpgn server ile closed açıldığı yazıyor ama oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya LOTR serverin adı regide isterseniz icq dan atarım 137643310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 tık[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben çözemedim bu tık olayını biri nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 [ur*l=www.hotmail.com]tık[/url*] (yıldızları yazmıycan)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC [Bu mesaj LethE tarafından 20 June 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LethE tarafından 20 June 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LethE tarafından 20 June 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LethE tarafından 20 June 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar