misogynist Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Arkadaslar titleları nasıl kaldırabılırım Grandmaster Mage falan yazmasın ıstıyorum Mage kısmını kaldırmayı basardım ama Grandmaster olayı orda hala :( Hex editor ile connectore baktım orda var ama scrıptlerde bulamadım fakat bı ara bı kac saatlıgıne nebulada mesleklerın gozukmesını kaldırmıslardı sanırım scrıptlerden ayarlanıyor yardımcı olursanız sevınırım ....
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 .src.title ~[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bunu nereye yazıcaz oyunun konsoluna mi?
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Oyunun konsolu? Scriptte kullanmak istiyorsaniz script icine, komut olarak kullanmak istiyorsaniz oyunda, title olarak bisey girdiginizde meslek titleinin yerine gecer, ~ girerseniz de bos gibi gozukur.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar