Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace canlı yayında!!!

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 13 Ağustos 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
Eline sağlık çok güzel. Ama Kavel'i anlayamadım :)

kavel bir efsane qui... bir nevi insanin kendine yakisani giymesi[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 13 Ağustos 2004 04:58 tarihinde demiş ki:
said:
Zed, 13 Ağustos 2004 03:24 tarihinde demiş ki:
yannız çok şey olmuş, ani.
.

Onu ayarlıyorsun.
Yani japonca bildiğimden değil ama açarken 2 seçenek dikkatimi çekti, oradan kurcaladım.
Yavaşlattım biraz.
Çok hoş.

nasi ayarliosun anlatsana bi[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki:
demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz
benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 13 Ağustos 2004 12:54 tarihinde demiş ki:bir biz kazma geldik şu dünyaya yetenek konusunda

abi yetenek her insanda vardır sadece üşenmek problem mesela horas abi beni yetiştirse dehşet bişey olurum ahah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

hani file hede hödönün olduğu çubuk olur ya (tools falan da olur unuttum adını:)) open canvasta en sonraki seçeneğe tıkladığınızda englishi göreceksiniz. Ona da tıklayınca programın ingilizceye geçtiğini söylememe gerek yok sanırım:)
bu arada süfer olmuş horace ne diyim:) heveslendim bende bi an:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...