Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalfest

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

tartışma ile ilgili son mesajım

saçma bir savunma yöntemi ya, neyse, bahsedilen şey aynı degil, en başta bir kişinin sinirini bozmam var,
oradaki insanlar konser alanındaki oldukça büyük bir kitlenin sinirini bozdular, taluntain in dediği gibi tek tarafta degildiler, 2 tarafta 2 ayrı grup vardı ve ikisi de gerek pogo, gerek zıplamalar, gerek stagedive ile bir çok kişiye zarar verdiler, bir çok kişinin konser zevkini bozdular,

bana sinir oluyorsan mesajlarımı görmezden gelebilirsin, orada ise konseri terk etmek bir alternatif degildi bana göre, konser herkese açıktı, herkes parasını verip girmişti ve o tip şeyler yaşamaya hakları yoktu, besledikleri bütün düşünceler de bana göre haklıdır. Nokta.

@RaY

taluntain e seni ve robinson u getirmesini falan söyleidm de ulaşamadı galiba size, neyse bir dahaki konsere artık[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

en güzel bölüm dj murat uncuoğluydu =)

duman evet biraz baydı ama kargonun izleyiciyle iletişimi baya iyiydi, beklediğimden çok daha fazla eğlendim kargo sahne aldığında.

festivali hazırlayanları tebrik etmek lazım, bir lise için oldukça iyi sayılırdı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

pogo yapanlar aslında bizim işimize yaradı, kendimizi bir anda sahnenin en önünde bulduk =]

ama yine de "kal'in öğrencileri, yapacaklar her istedikleri" mantığına bir kal öğrencisi olarak katılmıyorum, eğer böyle bir tavır içine girilecek olunsaydı o biletler biletixte satılmaz sadece okulun kendi öğrencilerine kapalı bir organizasyon hazırlanırdı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar öncelikle geldiğiniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum..

Sabah 6'dan gece 12'ye kadar koşuşturduk tek lokma yemek yemedik ama bence herşeyee değdi mükemmel bir organizasyondu.. Ufak tefek aksamalar oldu ama ilkti sonuçta bu bizim için..

Bu arada konser aralarında çıkıp duyuru yapan bi eleman vardı ya işte o da bendim =)

Bundan dersler alıp seneye de daha da mükemmel olacak bir festival yapmak için şimdiden başlıyacaz hazırlıklara.. Ama 2-3 ay sonra gerçekten güzel bi sürpriz yapabiliriz size :)[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzeldi ellerinize sağlık...
koraya çok teşekkür ediyorum burdan..
şu pogo olayına gelince..beni de görmüşsünüzdür belki altta eşortman üstte sepultura vardı..ben de pogo yaptım da gidip de boğaziçi şarkısında değil..yani demeye çalıştığım şey bizim o gruba tepkimiz yaptıkları pogonun yersizliğinden ötürüydü..yoksa ortalığı dağıtan şarkılarda biz de coştuk koptuk darmadağın ettik ortalığı...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bir döneme ortalama 400 kişinin düştüğü bir okulda o okulun mensublarına laf atmak.. yok arkadaşlar boşverin akıl sağlığı yerinde olan birinin yapacağı iş değil bu

ulan ne güzel günlerdi bee bir de bıçakla okulu basmaya gelenler olurdu bizim deliler okşardı onalrı bir güzel teyy teyy

herneyse ben gelmedim.. gelemedim.. ama düşündüğüm gibi mahşer yeri gibiymiş anlatılanlara göre eh ben ihtiyarladım artık öyle organizasyonlara giremiyorum ama birileri şu "KAL Açık hava konserleri" organizasyonunu gerçekleştirse süper olacak..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm gün beleş kahveyle beslenmem haricinde herşey güzeldi. Hele bide access cardınız varsa herşey daha güsel. sabahın 9undan gece 10 a kadar hiç oturmadım , halıyle cok yoruldum. tek guzel yanı mıllet sıraların arkasından (ve evet gecen senekı gıbı gene biz taşıdık sıraları) konserı ızleme fırsatı buldum. Hayatımda ılk defa adam akıllı dınledıgım kargoyu cok begendım walla soylemeden gecemıcem. herşeye rağmen çok güzeldi kaçıranlar çatlasın... (Bi de alkol olsaydı keşke murat uncuoğluna kalıp kopabılrıdım ama yoktu ne yazık ki...)[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 13 Haziran 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
herneyse ben gelmedim.. gelemedim.. ama düşündüğüm gibi mahşer yeri gibiymiş anlatılanlara göre eh ben ihtiyarladım artık öyle organizasyonlara giremiyorum ama birileri şu "KAL Açık hava konserleri" organizasyonunu gerçekleştirse süper olacak..

mahşer yeri mi? yok canım abartmışlar,hatta bir aralar burada 5000 kişi nasıl sığacak tartışması vardı,o da yalan zaten 5000 kişi yoktu ki...
sen okulum okulum diye toz kondurma,festivaline de gelme cıx cıx cıx :-P[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...