Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir İstanbul Masalı

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
eskiden müzikte sözler yoktu, başında ve sonunda çalanda
kıraç kardeş ona da yazmış bi söz daha bir gaz olmuş parça ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya dizilerin reklamlarla poqunu çıkartıyorlar.Resmen 2 kare gösteriyorlar sonrada reklam.Ya anlamıyorum geçen sezon sankim böle değildi.Ama şimdi kalkınca dizinin başından soruyorum kendime ulan ben dizimi izlşedim reklam mı?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
eh topici açalı bayağı olmuş bugün büyük final günü. artık işin şeyini çıkardılar. tadında bıraksalar güzel olacaktı. sırf sonunu merak ettiğim için oturup izleyebileceğimi tahmin eden yetkililerimiz 5.5 saatlik bir final hazırlamışlar. şuanda tüm bölümlerin özetleri gösteriliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

böyle çok izlenen bir masalın üzücü bitmesi olmazdı elbetteki..
Ben esmanın kucağında bebekle hastane odasında biten bir son düşünmüştüm çok üzülmüştü kızcağız ama yinede güzel bir sonla ekranlara veda etti bir istanbul masalı ekibi..
Tebrik ediyorum tek tek hepsini.. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok hoş diziydi abi biz annemle felaket baglanmıstık :) Annem cok agladı (nedense hiç anlamam hep aglar bzim sülale böyle dizilere :))[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...