Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ehue :) size abla diyebilirmiyim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ehehehehh :-D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 eskiden müzikte sözler yoktu, başında ve sonunda çalanda kıraç kardeş ona da yazmış bi söz daha bir gaz olmuş parça ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya dizilerin reklamlarla poqunu çıkartıyorlar.Resmen 2 kare gösteriyorlar sonrada reklam.Ya anlamıyorum geçen sezon sankim böle değildi.Ama şimdi kalkınca dizinin başından soruyorum kendime ulan ben dizimi izlşedim reklam mı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eh topici açalı bayağı olmuş bugün büyük final günü. artık işin şeyini çıkardılar. tadında bıraksalar güzel olacaktı. sırf sonunu merak ettiğim için oturup izleyebileceğimi tahmin eden yetkililerimiz 5.5 saatlik bir final hazırlamışlar. şuanda tüm bölümlerin özetleri gösteriliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 5 saatlik yaaa annem otrudu aglıyo :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ulan rakı içiyolardı, feci canım çekti..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla ben bi deişyerindeyim rakı içiyolar orda ben orda çalışıyorum of of[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harbi masal yalnız[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 park orman'daki çekim sahnesi güzel olmuştu. akıllıca yapmışlardı ve ekibi tanıttılar. şimdi oyuncular şeker şeker yorum yapmakta.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 böyle çok izlenen bir masalın üzücü bitmesi olmazdı elbetteki.. Ben esmanın kucağında bebekle hastane odasında biten bir son düşünmüştüm çok üzülmüştü kızcağız ama yinede güzel bir sonla ekranlara veda etti bir istanbul masalı ekibi.. Tebrik ediyorum tek tek hepsini.. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nasıl bitti son onuda yazsanız güzel olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Çok hoş diziydi abi biz annemle felaket baglanmıstık :) Annem cok agladı (nedense hiç anlamam hep aglar bzim sülale böyle dizilere :))[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar