Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://www.veya.net/indir/?id=31852&+Hepsi+++Yalan bu siteye mutlaka girin millet hepsi ile ilgilgi gayet normal yorumlar yapıyo adamın biri dağıtmış ortalığı ehua bide en sonda yorum yapanda hiçbişe olmamış gibi onları çok seviyorum holeey gibi bişeyler yazmış :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oha oldum ya yerlerdeyim tecavuzcu uHAuh koptum ya :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Küfür var diye herşey komik değildir, bence...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi daha okudum ulan koptum be bu ne recavuzcu coşkun ve onun kankası tecavuzu dfjhfj :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Smoke, 14 Haziran 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Küfür var diye herşey komik değildir, bence... olabilir ama komik :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu mu komik? Bon git arat bakayım kömik ne demekmiş.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 zuhahaahaha[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok küfür var diye komik diil değil herşey normal ilerliyodu bi baktım adamın teki saymış garibime gitti sitede normal bi site uhau[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *!yarılır* *!yerlerde yatar* *!kopar* :lol::lol::lol::lol:[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 AHahhahahah recavüz lol.. Süper.. Cidden hoş değil çok küfürlü ama süper kelime nerden bulmuş lol..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çıkarmadan 5![signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ahahahah iyrençsiiinnn.. iki ters bi düz var bide.. tamam daha iğrençleşmeyelim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bnce o adam topluma pek bi zarar kendinden geçmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 allahın zibidisi be :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Werewolf, 14 Haziran 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Bon git arat bakayım kömik ne demekmiş. ahah. çok güldüm. kola içerken yapmayın şöyle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sallandırıcan bu sapıklardan 3-5 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bakalım bi daha kimse küfür edebiliyomu Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Haziran 2005 12:28 tarihinde demiş ki: AHahhahahah recavüz lol.. Süper.. Cidden hoş değil çok küfürlü ama süper kelime nerden bulmuş lol.. T ile R nin klavyedeki yerlerine bakarsan nereden bulduğunu görebilirsin.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende önce öyle tahmin ettim önce ama sonra ingilizcedeki "re" kelimesini kullanıp "harf oyunlu cin küfür" yapmış sandım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ahah yorumlar süper[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok ben o adamda öyle "ince düşünce" olabileceğine inanmıyorum ;)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hele nicklere bittim recavüzcü coşkun , tecavüzcü ve ARMUT HASAN uhauhuahuah[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eeuheuh hala gülüyorum ben yaaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 40 kere aynı şeyi yazmış pek bir orjinallik göremedim hepsine çıkarmadan 5 biraz bişeyler ifade etti o kadar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 malesef tebessüm bile edemedim. çok mu öküzüm ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gayet normalsin :) gülünecek birşey yok normalde ama adamın yaptığı saçmalık ve nickini yanlış yazması tebessüm ettirebilir belki :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar