Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: DarKGaMeR, 14 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: bende edelim mi :-) :D Çok şükür Yarabbi.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Uykumu açmak için atraksiyonlu tartışmalar okuyorum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çünkü biz bir aileyiz...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mandoo, 14 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki: çünkü biz bir aileyiz... kaptırma olm o kadar :P[signature][hline]chuck!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şişt sus...gel biz seninle dua okuyalım...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hadi okuyalım seneye yine çekecez dinciden... bu arada paticik alışkanlıktır , easysharedır , mutluluktur , güvendir...özellikle güvendir...[signature][hline]chuck!
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sevgi yumagı olusturduk biz koca bir aileyiz sanki laylaylayla :)[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fikir alışverişi yapmak, bir konu uzerınde ceşitli yorumlar yapmak ve bunları tartışmak vs..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Buradaki emir-komuta zincirini sevdiğim için...
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kara"uyumayan"kedi her şeyi özetlemiş zaten :)[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *!bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa insanlar el ele tutuşsa...*[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tamamda moriteri sadece sen gece 4 lere kadar patinin başındasın emsaj yazıp okuyorsun, geri kalan herkez AI![signature][hline]Beş Hececiler
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lan lan... olabilir evet... aksini kim ispat edebilir ki kandırıldım, ihanete uğradım böhööö[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Cuce naptın, deşifre olduk iyi mi?![signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Annem dedi, paticiğin kapalı olduğu dönerlerde uyurken patiiiii diye bağırıyormuşum (yalan).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar