Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapsam?

Selmion

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkese selamlar
arkadaşlar benim büyük bi derdim var buraya yaziim dedim...
okul bitmeden bir hafta önce ben bir kıza aşık oldum.ciddi de güzel bi kız ancak 2 sorunum var.1. si kız benden 1 yaş büyük 2.si de kızı en yakın arklarımdan biri daha sevio...
2. sorun aslında en büyüğü bi dönem boyunca çocuk kız için çırpındı ve bana tüm derdini anlattı ona yardım ettim ama kızı yakından tanıyınca dayanamadım....
şimdi ne yapmam gerekio sırılsıklam aşığım :(
Sosyal ağlarda paylaş

bence bi an önce unutmaya çalışın aha yaz geldi başka kızmı yok. hem arkdaşınızla aranızıda bozmayın.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı yaz boyunca gormeyeceksen sorun yok, ama gorurum diyosan o zaman biraz daha karısık. Arkadasınla aranı bozma ama bence de boyle bisi icin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlık daha önemlidir, sakın 3 gün sonra nasılsa bırakıp gidicek bi kız için arkadaşlıığnı bozma! Arkadaşın da bıraksın o kızdan size hayır gelmez artık![signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

selmion sanki kız seni kabul ediyor da sen de diğer faktörler yüzünden karar veremiyormuşsun gibi yazmışsın..kendi kendine gelin güvey olma..kızın seni istediğini nereden çıkarıyorsun.
seviyorsan arkadaşına durumu açıklarsın yaf kardeş ben de seviyorum dersin sonra gerekeni yaparsın ama bana sanki kendi kendine gelin güvey olma durumu var gibi geldi...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...