Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: DiaBoLiC, 02 Haziran 2005 22:31 tarihinde demiş ki bu ne abi? bilgisayarı mı açıyoz fashion tv yi mi? Aslında victoria secret wallpaperları koysam Playboy'mu açıoz dersin artık[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben de size özendim yaptım bir şekil masaüstü, paticiği de 9 numaralı koyu mor temada kullanıyom şekil oldu[signature][hline] daleeee dale don daleeKüçük HüsamettinMsn
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: XaeroFarb, 02 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Aslında victoria secret wallpaperları koysam Playboy'mu açıoz dersin artık e koy onları o zaman :D :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Mayh3m, 02 Haziran 2005 02:26 tarihinde demiş ki: buda benimqi alın; en güzel benimki banane![signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code]
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hakan seninki eseslı olmuş :P:D[signature][hline]Fuck it all and no regrets,Fuck it all and fuck regrets sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hazır style xp eclipsesini koymuş :) insan biraz modifiye yapar[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: XaeroFarb, 02 Haziran 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Beni gaza getirmeyin atarım valla 2.5 Gb desktop imagelerimi rapidshare'a :D [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 02 Haziran 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] gönder gönder gönder gönder gönder gönder gönder[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yaşasın deep freeze,yaşasın sadelik. ps:yaşasın the o.c. :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIKGÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tema kullanmış herkese teşşekkürlerimi sunuyorum[signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S[Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Haziran 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Bonecrusher, 03 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: tema kullanmış herkese teşşekkürlerimi sunuyorum önemli değil de: niye?[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 [signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiaeG3NK-Ster paradayz!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: KucukHusamettin, 03 Haziran 2005 00:29 tarihinde demiş ki: önemli değil de: niye? e bakıyorum da genelde sadece windows xp veya windows klasik var, arkada bir kadın resmi oluyor, o kadar. hepsi aynı, monoton. en azından tema kullananlar üşenmemiş tema kullanıyor. bize yeni tatlar yeni heyecanlar yaşatıyor. bu yüzden teşekkür ettim[signature][hline]Beş Hececiler
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bone haklısın önceki topiclerde çok ilginç tasarımlar çkıyordu. Linux ile Windows sentezi yapanlar vs. windows ile alakasız şeyler falan...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 rahat olmuyorum ben dizayn yapınca .. daha önce yapmıştım bi garip hissettim sonra döndüm tekrar sade windows'uma..bu arada arthas ı böle yukardan çekim kameraya nah çeker gibi gördüm ilk bakışta oha :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
GEd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Bonecrusher, 03 Haziran 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: KucukHusamettin, 03 Haziran 2005 00:29 tarihinde demiş ki: önemli değil de: niye? e bakıyorum da genelde sadece windows xp veya windows klasik var, arkada bir kadın resmi oluyor, o kadar. hepsi aynı, monoton. en azından tema kullananlar üşenmemiş tema kullanıyor. bize yeni tatlar yeni heyecanlar yaşatıyor. bu yüzden teşekkür ettim desktopun nesinin yeni tadi yeni heyacani olabilirki. istedigin kadar abik gubik tema kullan,2 saniye bakarsin, "ha guzelmis " dersin gecersin.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 masaüstünün makyajı değil iç güzelliği önemlidir[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eğer masaüstüm her baktığımda üzsede, sevindirsede, bana anlamlı geliyorsa o bana yeter :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: GEd, 03 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: desktopun nesinin yeni tadi yeni heyacani olabilirki. istedigin kadar abik gubik tema kullan,2 saniye bakarsin, "ha guzelmis " dersin gecersin. valla şahsen tema kullanmayı çok seviyorum. windows klasik beton gibi, windows xp ise çiçek gibi rengarenk. bundan dolayı tema kullanıyorum, hiç de öyle 2 saniye bakılıp atılacak birşey değil. bembeyaz bir desktop kullan o zaman? sadece text bazlı bir sistem kullan. yok işte sürekli kullandığın bir sistemin göze güzel gözükmesi lazım. hem tema hem de wallpaper kullanıp değiştirmemiz bu yüzden. desktopun nesinin yeni tadı, yeni heyecanı olacak? e o zaman wallpaper da değiştirmeyelim? ayrıca buraya o kadar insan neden koymuş maden değişik bir tad vermiycekse? sırf post kasmak için mi koymuş o kadar kişi :)[signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bir postu çokmu görüyorsun bize :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
DeadS0uL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu en son hali masaüstümün. Şimdi biraz neler olduğuna bakalım; - Taskbarada istediğiniz yazıların belirli aralıklarla çıkmasını sağlayabiliyorsunuz. Benimkine bakacak olursanız iletişim bilgilerimin olduğunu göreceksiniz. -Masaüstünün üst tarafında sık kullandığım program linkleri var. Bunlara tıklayarak o programları açabiliyorum. - Sağ alt tarafta görünen üzerinde msn adresleri yazan resimlere tıklayarak o hesaptan messengerı açabiliyorum. -Sağ orta taraftaki resimlerden &RQ, IE ve Geri Dönüşüm Kutusunun kısa yolları. - Sağ üst köşede bilgisayarı kapatmak ve log off olmak için gerekli tuşlar mevcut. -Bütün programlar tek tıklama ile açılıyor. Masaüstünde herhangi bir yere çift tıklarsam başlat menüsü karşıma çıkıyor. Açık olduğu görülen programlar; qip 2005a, &RQ, MSn Messenger, Kablosuz ağ adaptörü... [signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul http://spaces.msn.com/members/ygt[Bu mesaj DeadS0uL tarafından 03 Haziran 2005 08:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj DeadS0uL tarafından 03 Haziran 2005 08:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Nartanesi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Isteki bilgisayarim:[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam[Bu mesaj Nartanesi tarafından 03 Haziran 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: DeadS0uL, 02 Haziran 2005 02:53 tarihinde demiş ki: 0.o weehhh O.o bu ne yaaa :D[signature][hline]www.kemirgen.netDynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 deadsoul aşmışın hocam :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Öne çıkan mesajlar