Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haziran ayi desktopunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Aman tanrım, nedanko bu ne? Yaşanmaz böyle bir desktopla. Belediye ekiplerinin "çöp desktop" baskını yapmasını talep ediyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:

İşte bu da benim sakin, huzur dolu desktopum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 01 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
En dağınık adam olarak... dıhla

oeh
bide dağınık diyordum benimkine, iyiymişim yine ben:D[signature][hline]beş hececiler
H.B.E

[Bu mesaj Heffer tarafından 01 Haziran 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

off düzenlenmesi lazım ya desktopta bile klasörler açtım karambolden picture video diye peff[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.

[Bu mesaj octopus tarafından 01 Haziran 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

• Yeni Oluştur...