Eno Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Merhaba arkadaşlar... Bir süredir çalışmalarını yürüttüğümüz hosting şirketimiz de mutlu sona yaklaşıyoruz. Çalışmalarımız neredeyse tamamlandı ve sistem şu anda işler durumda. Henüz public satışa başlamadık. Sadece yakın çevreye satışlar var. Ve bir de paticik kullanıcılarına özel ücretsiz hesap açmaktayız... Public satışlarımız 20 Haziran 2003 tarihinde başlayacak. Bu tarihe kadar da sizlere hem firmamızı tanımamız, hem hizmetlerimizi görmeniz hem de bizim kendimizi de test edebilmemiz açısından 10 mb alanı ücretsiz olarak vermekteyiz. Bu 10 mb alanda hiçbir sınırlamamız olmayacaktır. Hiçbir banner koymayacağız sayfanıza. Dilerseniz kendi domaininizi kullanacaksınız, dilerseniz biz size bir subdomain açacağız. Seçim sizlerin. Yanlız, unutulmaması gereken bir konu var. Teknik destek hizmetimiz %50 performansla çalışmak zorundadır. Bunun sebebi gerek ekibin şu an için sınırlı sayıda insandan oluşması gerekse hizmetin kalitesini arttırabilmek açısından gerekli çalışmaların yapılıyor olmasıdır. Buna karşılık bütün maillerinize 24 saat içerisinde yanıt vermeyi taahhüt ediyoruz. Tam performansla çalışacağımız 20 Haziran tarihinden sonra da tüm maillere en fazla 2 saat içerisinde yanıt vereceğimizi belirtiyoruz. Maliyetler ve desteğe yetişebilmemiz açısından bu kampanyamız 100 kişi ile sınırlıdır. Trafik konusunda herhangibir kısıtlama yapılmayacaktır. Sitelerinizde TC kanunlarına aykırı yayında bulunamazsınız. Ayrıca domainlerini satın almak isteyenler için domain satış fiyatımız yine 20 Haziran tarihine kadar 9$ dır. İsteyenlere duyurulur... Eğer ücretsiz alan hizmetinden yararlanmak istiyorsanız [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Mailde lütfen domaininizin var olup olmadığını belirtiniz. Gerekli bilgiler size iletilecektir... Mutlu kalın Profocio.net ekibi adına Enes HELVACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mutlu kalın yazıyo ya sonunda beni onu adın ve soyadın sandım nassı ya Kalın diye soyat mı olur diye koptum Muahahah Mutlu Kalın... :) Süper![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Eno illa yaz illa yaz dedi yazalım bişiler. Aslıdna bu konuyla ilgi biraz daha sonra konuşaacaktım - gizl ibi proje varda - Şimdilik şunu bilin biz projeyi profocioda tutuyoruz memunuz gayet iyidir ... ha bu arada şunu söylemeden geçmdeyeyim Control panellerine aşık oldum resmen ya =] çok güzel bişi =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hmms hadi bakalım güzel bir proje kolay gelsin[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bu arada bedava alan isterim :D[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Tebrikler guzel bir uygulama, tabi alanimi isterim :D ehehe[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 praw... mail bi zahmet :) bu arada mutlu kalın olayına bende güldüm şimdi... güzel denk gelmiş :) canım türkçem benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Proficio.net ile bi alakası var mıdır ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Adiemus, 03 May 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Proficio.net ile bi alakası var mıdır ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Hayır, hiçbir alakası yok. Bahsettiğin siteyi de şimdi gördüm ve moralim bozuldu... Gerekirse isim değişikliğine gidebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bu bedava alanda bedava e-mail yok demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: EarS, 03 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki: bu bedava alanda bedava e-mail yok demi? Var ears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bende isterim ozaman atayım emailimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Öyle bi site de yokmuş zaten. O siteye girince domainnamesanity.com adresine yönlendiriyormuş :) said: Eno, 03 May 2003 23:12 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 03 May 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Proficio.net ile bi alakası var mıdır ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Hayır, hiçbir alakası yok. Bahsettiğin siteyi de şimdi gördüm ve moralim bozuldu... Gerekirse isim değişikliğine gidebiliriz... [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Hadi hayırlısı bakalım.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu biraz daha açarmısın eno.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bu arada siteini isim babası benim =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Ben de kim bulmuş bi ismi bence de değiştirin diyecektim (:[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hayırlı olsun eno, bütün işleriniz rast gider inşallah. :) alana benden çok ihtiyacı olan çoktur burada, yer tutmayayım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 domain nasıl birşey olacak[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 subdomain olacakmış ben şu webcardım gelsin 9$ verip alıcam kendime domain[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Merhaba arkadaşlar... Yazımda belirtmeyi unutmuşum. Ücretsiz alan kampanyamızda php ve frontpage desteği vermekteyiz. Mysql database bulunmaktadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hadi hayirlisi enescim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ipadresimne.com için sadece küçük bi alan ariyodum olabilir değilmi?[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Olabilir... Lütfen [email protected] adresine mail atın ve istediklerinizi belirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ben aldım çok güzel. Kontrol paneli süper tek tıkla forum, chatroom falan açıyosun. Hoş bişey. Chatroom Forum[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar