Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ Testi!!

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

said:
MartinLGore, 13 Haziran 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Sırasıyla,
Sağ Click -> Forward -> Sağ Click -> Play -> Sağ Click -> Forward

Ehuhe :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

yaptım yapmasına da sinir oldum.
bu japonların aile yapısına tüküreyim ben, anasıyla yalnız kalamayan erkek çocuk mu olur nası iş bu be? ayrıca evet hırsız moron, polis olmayınca bile kaçmıyor, ya da çok iyi niyetli. kızlar babalarıyla bir yere gidemiyorlar (ne alakaysa?), oğlanla kız tek duramıyor

EEEEYTTTT SAYIYLAMI VERDİLER LAN SİZİ![signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname!
msn => [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Özel mesajdan bi arkadaş oyunun amacı ne die mesaj atmış isim açıklamıcam yazıktır...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 13 Haziran 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Benim en az 3-4 dakika sürdü, deliriyordum bir ara, sonra çok mantıksız bir yolu olduğuna uyandım ehe

[spo1=çözüme yardımcı hede]yahu bu hırsız moron mudur, polissiz, hatta tek başına kaldığında niçin kaçmamaktadır?[/spo]

Bu hırsız sayko biraz,kaçmak yerine milleti dövüyo :-p[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

çok basit ya :) biraz uğraştırıo oda uykum olduğu için :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...