Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ Testi!!

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

su anda Japonya'da is basvurularinda asagidaki linkteki IQ testi
veriliyormus! Linkten, buyuk mavi yuvarlagi tiklayin. Oyunun kurali: "herkes nehirden karsiya gecmeli" Sala binecek kisilerin uzerine, ve sali karsiya gecirmek icinse kirmizi yuvarlaklara tiklamak gerekiyor. Kurallar:
*Bir seferde en çok 2 kisi sala binebilir.
*Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez.
*Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez.
*Kizlar Anneleri yokken babalariyla yalniz kalamaz.
*Ogullar babalari yokken Anneleriyle yalniz kalamaz.
*Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.
*Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor!

Hadi bakalım kolay gelsin
TIKLA

[Bu mesaj gokhaan tarafından 13 Haziran 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç kişi uğraşsın ben bi yemek yiyim geliyorum söylicem[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

heh eğlenceli keşke burdada böle işe alsalar yaptım hemen bizim gençliğin kuzu-kurt-çoban + 3l-5l şişeler tecrübeleri var bunlar basit gelir[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 13 Haziran 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet vayy be kimin aklına gelirdi derslerden sıkıldıgımız zaman çizip çizip çözdüğümüz bu bilmecelerin bir gün işe girmemizi sağlıyacağı...

Buyrun bunu çözün işe girin

çöziim anam nedir yani

Al bitti

İşe alındınız

Hayır Ben kendi kendimi aldım :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=aha çözüm]1- Polis - hırsız
2- Polis
3- Polis - oğul1
4- Polis - hırsız
5- Baba - oğul2
6- Baba
7- Anne - baba
8- Anne
9- Polis - hırsız
10- Baba
11- Anne - baba
12- Anne
13- Anne - kız1
14- Polis - hırsız
15- Polis - kız2
16- Polis
17- Polis - hırsız[/spo][signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptm, basitmiş be, =) bakmadm hiçbişeye[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...