Hill Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şu güzelim yaz aylarımızda, hazır ağaçlar çiçek açmış, sınavlar bitmeye yüz tutmuş ve tatilciler çoktan yollara koyulmuşken, sezonu bir an evel açmak hedefiyle, yarın güneşin kimseyi pişirmediği bir saatte Moda Arena'da futbol oynayabilecek 12 Dev Adam aranıyor. Saat 20.18 itibari ile gelmesi kesinleşenler, Hill, tora, jankis, sabo, fizban, holyman, babacum, bomb... Bu saatten sonra nah bulursunuz tarzı yaklaşımlardan kaçınan ve futbol oynamak isteyen arkadaşlar bu geceye kadar gelip gelemeyeceklerini bildirirlerse çok mutlu oluruz. PFF adına Hill [Bu mesaj fizban tarafından 10 Haziran 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Maç tahminen 4-7 saatleri arasında oynanacak ve oynayacak oyuncular seçilirken her zamanki kurallar geçerli olacaktır. Seçim yapılırken, öncelik çok güzel kızların sonra temiz sicilli topçuların ve en son olarak iştirakçilerin milli olma sayıları göz önünde bulundurulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Efendim ben daha önce hiç ekmemiş bir oyuncu olarak sanırım 15 civarı milli maçta görev aldım. Bu maçta da görevimi başarıyla yerine getirmek için hazır bulunmaktayım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yanlız bir sorun dikkatimi çekti de ; Neden moda? Gül gibi dereağzı dururken neden moda sorarım size ey PFF?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 14 kişi olmamız lazım, kareliğini konusuna hiç girmeyelim bile hem sen niye hala küçük kaleli yer istiyorsun ki ben her yerden gol atabiliyorum sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 süper geliyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben de varım[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kim var şmdi tam olarak?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şimdilik 8iz, yankı ve grise msg attım ama cevap alamadım, imkanı olan yoklayabilir. Daha önce milli olmus adamlarada haber salın. Saboda topçu avına çıkmıştı, saat 11 civarında hasılatı açıklayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kenderi arayabilirsek o kesin gelir.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arcane gelsin[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ortalara kafa vuramayan uzun forvetlerimiz istemiyomuş orta açılabilen saha :) Bana her türlü kale uyar bambaşka bir holy olarak karşınıza çıkacağım ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kendersiz düğün olmaz. veya öyle bişey işte[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yankıda geliyor sanırım 10 olduk artık sabonun sahayı almasını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ok gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 son durum ne oldu şimdi? alındı mı saha?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sahayı yarın sabah hemen alır sabo ya, burnunun dibinde zaten saha[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tarihi göremedim okurken de geliyorum ben ehe.kimse haber vermedi o da bi ilginçlik hani. edit: ayın 11inde falansa maç lütfen arayın haber verin ehe. :D.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs [Bu mesaj arcane tarafından 11 Haziran 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoca ben hala günü ve saati bilmiyorum, hill in numarayı verdin çıktın ehe. hill in telefona mesaj attım. biri de beni arayıp maç günü ve saatinden haberdar ederse sevinirim.[signature][hline]comand flaied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Saha bugün Moda 5-6 ya alınmıştır. Geleceklerin hemen hemen hepsine mesaj atmaya çalışıyorum. Yalnız bende Mr. Bomb ile Apex'in numaraları yok. Onlarada biri maçın saatini ilietirse berhudar olurum. Son durum ile oynayacaklar; Hill Tora Jankis Sabo Fizban Holy Babacum Bomb Kendedr Apex ingham ve Silth. birinin gelememesi durumunda Arcane oynayacaktır. Artık takımlar kurulsun... [Bu mesaj Hill tarafından 11 Haziran 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tamamdır ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 11 Haziran 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ingham kim?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben sınavdan şimdi geldim,maça gelebilitem vardı ama,kadro dolduysa boşuna kasmıyım?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 heh kadrolar dolmuş=) bi sonraki pati maçı v.xy'de varım tabi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 , [Bu mesaj Apex tarafından 11 Haziran 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar