Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıza Katılmaktan Onur Duydum

GeneralGuderian

Öne çıkan mesajlar

said:
GeneralGuderian, 12 Haziran 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Ekselansları sahip olduğu şövalye ruhuyla beni bir kez daha mahçup etti. Yürekten teşekkür ederim. Evet arkadaşlar, yukarıdaki fotoğraf bendenizin fotoğrafıdır.

Aman efendim beni şımartıyorsunuz :D ufak bir yardimdi sadece ;)[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece tarih bölümünde altı üyenin koordineli saldırısına uğradım. Sabah saatlerinde üç üye daha bana karşı saldırıya geçti. Öğlen saatlerinden itibaren ben de kendilerine karşılık verdim. Şu dakikadan itibaren karşılıklı harp halindeyiz. Tam 5 adet onur nişanıyla ödüllendirilmiş bir general olarak bu savaşa cesur bir kalple giriyorum. Şu andan itibaren bütün hayatım, beni destekleyenlere aittir. Ben şunlara karar verdim: İlk olarak tarih bölümündeki kargaşayı sona erdirmek; ikinci olarak da tarih bölümünün Forumun diğer bölümlerinde olduğu gibi demokratik bir yapıya kavuşmasını sağlamak. Bu bağlamda şuna da karar verdim: Şu anda harp halinde olduğum arkadaşlar, benimle bu hususta işbirliği yapıncaya kadar savaşacağım. Beni destekleyen her üyeden benim gibi mücadeleye hazır olmasını isterim. Benim için çok kutsal ve sevgili olan bu üniformayı yeniden giydim. Hayatım boyunca anlamını bilmediğim bir tek sözcük vardır; o da teslim olmaktır. Askeri üniformamı zafere ulaşıncaya dek sırtımdan çıkarmayacağım. Ya da sonucu görmeden öleceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 13 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
La havle.... Hadi hayatta olmanın mümkün olmadığı birisi gibi davranmak istiyorsun onu anladıkta Wehrmacht'a bağlı bir askere nasıl Waffen SS rütbesi verdin onu anlamadım. Guderian'ın rütbesi Generaloberst'dir.

said:
GeneralGuderian, 12 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Sıfatım, SS GruppenFührer rütbem ve almış olduğum 5 adet onur nişanıdır.
[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...