GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tarih hastalarına kelimelerinin arasındaki çizgi işaretinin anlamı nedir? Yoksa tarih bölümünde yazı yazan arkadaşlardan birisine gönderme mi yapılıyor? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Hoşgeldiniz.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: GeneralGuderian, 12 Haziran 2005 18:54 tarihinde demiş ki: Ekselansları sahip olduğu şövalye ruhuyla beni bir kez daha mahçup etti. Yürekten teşekkür ederim. Evet arkadaşlar, yukarıdaki fotoğraf bendenizin fotoğrafıdır. Aman efendim beni şımartıyorsunuz :D ufak bir yardimdi sadece ;)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben korkmaya başladım.... bence size direk bi madalya verim bu kadar işinizin arasında... *!ellerinden öper*[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Dün gece tarih bölümünde altı üyenin koordineli saldırısına uğradım. Sabah saatlerinde üç üye daha bana karşı saldırıya geçti. Öğlen saatlerinden itibaren ben de kendilerine karşılık verdim. Şu dakikadan itibaren karşılıklı harp halindeyiz. Tam 5 adet onur nişanıyla ödüllendirilmiş bir general olarak bu savaşa cesur bir kalple giriyorum. Şu andan itibaren bütün hayatım, beni destekleyenlere aittir. Ben şunlara karar verdim: İlk olarak tarih bölümündeki kargaşayı sona erdirmek; ikinci olarak da tarih bölümünün Forumun diğer bölümlerinde olduğu gibi demokratik bir yapıya kavuşmasını sağlamak. Bu bağlamda şuna da karar verdim: Şu anda harp halinde olduğum arkadaşlar, benimle bu hususta işbirliği yapıncaya kadar savaşacağım. Beni destekleyen her üyeden benim gibi mücadeleye hazır olmasını isterim. Benim için çok kutsal ve sevgili olan bu üniformayı yeniden giydim. Hayatım boyunca anlamını bilmediğim bir tek sözcük vardır; o da teslim olmaktır. Askeri üniformamı zafere ulaşıncaya dek sırtımdan çıkarmayacağım. Ya da sonucu görmeden öleceğim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Düşman saat 6 yönünde Heinz.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Desteğiniz için teşekkür ederim Werewolf, beni ilk destekleyen üye olma onuruna eriştiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Vuruldum! Sıhhiyeci! Sıhhiyeci! OOooO res var mı bap?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yeter anasını satiim bu ne ya, şaka mısınız siz kardeşim?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Önce hoşgeldin demesini öğrenmeli daha sonra eleştiri yapmalısınız. Neyse şu anda size uzun bir cevap yazacak durumda değilim. Cephede çok şiddetli çatışmalar oluyor. Kritik bir safhadayız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ho$geldin.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Elestiri falan yaptigim yok. Gayet gereksiz bi olgusunuz beyfendi onu belirtiyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Öncelikle SS GruppenFührer rütbeme saygı gösterin. Emir-komuta zincirine riayet edin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fedaykin, 13 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: La havle.... Hadi hayatta olmanın mümkün olmadığı birisi gibi davranmak istiyorsun onu anladıkta Wehrmacht'a bağlı bir askere nasıl Waffen SS rütbesi verdin onu anlamadım. Guderian'ın rütbesi Generaloberst'dir. said: GeneralGuderian, 12 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Sıfatım, SS GruppenFührer rütbem ve almış olduğum 5 adet onur nişanıdır. [signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu alaycı tutumunuza devam ettiğiniz takdirde sizi askeri mahkemeye vermek zorunda kalıcam. Haberiniz olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Benim değer ve itibarım, kıymetine paha biçilmez bir sermayedir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 basacam osmanlı tokadını şimdi uzattın ama![signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 General Guderian'sız bir forum, çiçeksiz bir bahçeye benzer. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 şaka mısın arkadaşım? kaça gidiyon bakim sen[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.