GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Black-ice, 11 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki: hoşgeldin de korktum ben biraz. Neden korktuğunuzu anlamadım. Hepimiz silah arkadaşlarıyız. Elbirliğiyle Forumumuzu her gün daha da ileriye taşıyacağız. Bu uğurda üzerime düşeni layıkıyla yerine getireceğimden emin olabilirsiniz. [Bu mesaj GeneralGuderian tarafından 11 Haziran 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Silah arkadaşı mıyız ?? Abooow O_o[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 peki efendim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sadece ve sadece WTP[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ho$Geldin.. kardeeeeeee$.[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ekselansları Esh'in mesajını tam olarak anlayamadım. Zahmet olmazsa ekselanslarından mesajıyla ilgili detaylı bir açıklama bekliyorum. En derin saygılarımın kabulünü rica ederim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hojgeldiniz :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sağolun varolun. İltifatlarınıza layık olmaya çalışıcam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Hoşgeldiniz Herr Guderian.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Eski arkadaşlara kırgınım. Hiçbirisi bana hoşgeldin demedi. Ne varsa yeni arkadaşlarda varmış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 merhaba hoşgeldin..biraz farklısın diğerlerinden ilginç...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Değerli arkadaşlar, sizlere kısa bir açıklama yapmayı uygun gördüm. Sizin de bildiğiniz gibi Nazi Almanyası forumunun eski moderatörüyüm. Eski forumumda yapmış olduğum üstün hizmetlerden dolayı ulaşılması çok zor bir rütbe olan SS GruppenFührer rütbesini aldım ve tam 5 adet onur nişanıyla ödüllendirildim. Saygılar sunarım. [Bu mesaj GeneralGuderian tarafından 12 Haziran 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sizlere beni daha yakından tanımanız için bir fotoğrafımı göstermek istedim fakat başaramadım. Mesajıma resim ekleme konusunda bana yardımcı olur musunuz? [Bu mesaj GeneralGuderian tarafından 12 Haziran 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 -img] url [/img] şeklinde ekliyebiliyor olman lazim ama bu forumda bu şekildemi bilmiyorum bende yeniyim :) (bas tarafa [ ekliyorsun ben ekliyince url ekledim sanıyor. [Bu mesaj huntercik tarafından 12 Haziran 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Deneme Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ekselanslarının bana yardımcı olabilmek maksadıyla göstermiş olduğu incelik beni derinden etkiledi. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ekselans, eğer değerli zamanınızı almayacaksam ve size zahmet vermeyeceksem acaba resmi nasıl eklediğinizi bana açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Anlaşılan ben bu resim ekleme işini beceremiycem.[Bu mesaj GeneralGuderian tarafından 12 Haziran 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 url'yi koy bide ben deniyim senin yerine. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Guderian_1.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bakalım olacak mi? :)[Bu mesaj huntercik tarafından 12 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Oldu sanırım. Tam olarak resmin url'sini eklemen lazim sayfa şeklinde olursa olmaz.Url'ye tıkladiğinda sadece resim açılmalı. Umarım yardimcı olabilmişimdir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ekselansları sahip olduğu şövalye ruhuyla beni bir kez daha mahçup etti. Yürekten teşekkür ederim. Evet arkadaşlar, yukarıdaki fotoğraf bendenizin fotoğrafıdır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tarih_hastalarına kapımız her daim açık efendim, hoşgeldiniz benim de çapım dünya ölçekli olacak inşallah yakında, zat-ı alînizi örnek alıyorum tabii bu hususta[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.