Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıza Katılmaktan Onur Duydum

GeneralGuderian

Öne çıkan mesajlar

said:
Black-ice, 11 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin de korktum ben biraz.

Neden korktuğunuzu anlamadım. Hepimiz silah arkadaşlarıyız. Elbirliğiyle Forumumuzu her gün daha da ileriye taşıyacağız. Bu uğurda üzerime düşeni layıkıyla yerine getireceğimden emin olabilirsiniz.

[Bu mesaj GeneralGuderian tarafından 11 Haziran 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ve sadece WTP[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Değerli arkadaşlar, sizlere kısa bir açıklama yapmayı uygun gördüm. Sizin de bildiğiniz gibi Nazi Almanyası forumunun eski moderatörüyüm. Eski forumumda yapmış olduğum üstün hizmetlerden dolayı ulaşılması çok zor bir rütbe olan SS GruppenFührer rütbesini aldım ve tam 5 adet onur nişanıyla ödüllendirildim. Saygılar sunarım.

[Bu mesaj GeneralGuderian tarafından 12 Haziran 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tarih_hastalarına kapımız her daim açık efendim, hoşgeldiniz

benim de çapım dünya ölçekli olacak inşallah yakında, zat-ı alînizi örnek alıyorum tabii bu hususta[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...