Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karnede din dersi

prondir

Öne çıkan mesajlar

*!koşup karnede din'e bakar ve din'nin 5 oldunu görür,sevindirik olur* bi din 5 ztn karnem de ama TAL ailesinden biri olarak TFL'den bi ineği ezmek..hem de din gibi önemli bi derste..:-) *!gururlanır*

edit:şakka sadece din 5 değil karnemde müzik,beden ve sağlık bilgisi de 5 gelmiş yaa... :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki?

spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
michael jackson - bağa gel bostana gel.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 10 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
ya, "benim dinim 1 geldi" sözü sadece bana mı çok komik geldi :)

din dersi diil yalnız din. ahah.

mesajı görünce dank etti bir anda...
*!yerlerdedir*
"valla bana bi tane yolladılar kolay oldu, zeus poseydon falan uğraşmıyon" :lol:
KAL'ın Aposu zaten.... dünyaya öyle bir insan gelmeyecek... 5 sene aralıklarla hikayelerini farklı kuşaklardan dinliyorum. nedense aynı hikayeler:lol:
sen o liseden bir mezun ol o notların ne kadar "etkili" olduğunu anlayacan;)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

valla din dersi hakkında hiç ama hiç yorum yapmayın...kadir has anadolu lisesi denince akıllara ilk gelen din hocasıdır...

geçen sene bırakmıştı..bu yıl ilk dönem 1 vermişti baya tartışmıştık yine ama bu sene herkesin notunu (2. dönem notunu) yükseltmiş 2 vermiş....açılan davalar sonucu gelen müfettişlerin etkisi diyelim biz buna...hade seneye hayırlısı..[signature][hline]Mandoo:
Utku top musun?
HymnOfSnuk:
Evet topum kar topu..
Mandoo:
eahuehuehaue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Logan, 12 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
benim de 4 geldi boşver, ilk dönem 3 vermişti ayrıca. yükselttim, gururluyum :). şimdi aklıma getirttiniz, acaba not yükseltmeye mi girsem :D.

bir şey daha soracam, ilk dönem din notun yine 4'müydü ki sene sonu 5.00 gelemedi?

İki dönemde 4 geldi ilk dönem sınav ortalaması 75 ikinci dönem 81 :([signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
Sosyal ağlarda paylaş

Anılarım kıpraşdı. 4. sınıftan 8. sınıofa kadar bi türlü dini 5 yApamazdım. A.q. herifi. ortalamayı düşürdü ama yine süper lisedeyim. Bide çok iyi hatırlıom ödev yapmayanların kulağını çekerdi.. her hafta kulak kıpkırmızı giderdim eve sonra valide öğrendi işin aslını gitti okula adam inkar ediyo. Pis Dinsiz Herif Seni !!

Ya herif manyak 8. sınıfda da sokakda küpelerle görmüş beni ondan 4 düşürdü piskopat ! [signature][hline]VodVil UO - www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 10 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
bizde efsane apo vardı süper bir adamdı ya :)

kendisi bu yılın ilk dersinde "erkek çocuklar büyüdükleri zaman garip garip rüyalar görürler, başınıza böyle bişey gelince hemen anne babanıza haber verin size yemek yedirsinler" demişti =)

yemek bölümünü anlamadık ama yine de tüm sınıf koptu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

din derslerine liseye başlayana kadar eblek adamlar girdi hep ama şimdi ali sacit türker diye bir hocamız var..şiir vs kitapları var falan..çok kral adam çok da ii din dersi yapıyoruz..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehehehe benimde lise1 e giderken bi din hocam vardı...
Ahmet hocaydı da soyadını unuttum.Neyse
Sınıfa girdiği zaman selamlaşma faslımız oluodu bizim snıfın erkekleri sıraya gecerdi elini opmek icin.
Bize derdi bu dunyada yaptıklarınızı oteki dunyada DVD teklojisinde izleticekler.
Birde sozluye kaldıracagı zaman diyorduk 'hocam cenabetim' diye sozlu falan yapmıyordu :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
firstBornUnicorn, 13 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
valla benim din dersiyle hiç sorunum olmadı.hep 5 düştü.sen de fazla abartıosun.5.00 olmasa nolur ki?
arkadaşımın ortalaması1.45
o ne yapsın?

bence biraz çalışsın[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prondir, 10 Haziran 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
Biraz önce gittim karnemi aldım. Tekirdağ fen lisesindeyim 9.sınıf bütün karnem 5 ortalamada 5.00 olcaktı. Dinci 4 vermiş iş mi şimdi bunun yaptığı çok snirlendim. Hadi fazla etkilemio haftda bir saat ama o kdar çalışalım biz 5.00 için kadın gelsin 4 versin. ders ortalamasıda 80 küsürdü. Bu kadar olmaz. !!!!

Allah Allah din hocası kadın mı? Nasıl yani?? Bi dakka yaa. Anlamadım ben baştan anlat bi. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk okuldan beri hiç 5 gelmedi dinim hep 4 ya da 3 geliyodu ama bu sene kaldım 1 geldi..ort yukseltme sınavına girsem mi diye düşünüyom yoksa seneye mi wersem.. işin kötüsü bi de geo war ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...