Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Pazar günkü Babcum'un programının bu haftaki konuğu benim. İşten, hayattan, aşktan, dostlardan konuşalım, en içten sohbetleri yapalım istiyorum. Sizinle hayat tecrübelerimi paylaşmak, güzel dakikalar geçirmek istiyorum. Anlyıosunuz dimi beni? Hepiniz 0900 'e benzersiniz inşallah[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 "Peki." desem alinir misin?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 arkadaşlkar programda sorusuolanalrın soruları büyük bir ciddiyetle(!) ele alınacak irdelenecek cevaplandırılacaktır[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Valla babacum bende geliim dicem sizin programa. ama ondan sonra berkin saatiyle birlikte 3 saat programim var.. :) Size gelip hepsini birleştirip 5 saat mi yapsak :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: -Wissy, 20 June 2003 02:04 tarihinde demiş ki: "Peki." desem alinir misin?[hline]tHe Original fi$h® Demesen alınırdım Wissy kardeşim. ne güzel, önemsemişsin, okumuşsun, hazmetmişsin, soframıza buyurmuşsun. Bize de, misafir etmek düşer.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ehueh konuklar sıraya geçsin:)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok abi üç kişi bomba olurdu ya. gimli wan kenobi, estel anırıyo :) (allah kahretsin benide aliştirdiniz) ve babacum baya eglenceli olurdu ama 5 saat çekilmez herhalde :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Peki o zaman.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ehueh :)) 5 sdaatinsdanlar ölür yaa[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok olmasın bence de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bencede. o yüzden herkes evinde otursun.. 3 saat beni çekecek insanlik zaten :))[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 istek alırsınız artık :P[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar