Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serinletici Topic`in Ardından Dondurma Topici

Gothic

Öne çıkan mesajlar

dedem süper yapar ekmek tatlısını

bayat ekmek yumurtalı ve unlu bi karışıma bulanır vve kızartılır

hepsi kızartıldıktan sonra üstüne şerbet dökülür...
üzerine koca kaymak
60 yıl sonra da şeker hastalığından bacakların kangren olur ...=([signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa böle topiclerin önüne uyari koyun aç olanlar ve cani dondurma çekenler girmesin die :D

*!yutkunur*[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 13 Haziran 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
hele kahramanmaraş dondurmacılarını dövesim gelir.

Recep usta aklıma geldi. 350 kiloluk Kahramanmaraşlı Dondurma Ustası, Recep Usta.. Keşke vefat etmeseydide bunları duyabilseydi :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 13 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
yaa böle topiclerin önüne uyari koyun aç olanlar ve cani dondurma çekenler girmesin die :D

*!yutkunur*

Ewt çok doğruu hele benim gibi açlar daha da tehlikeli ama aşmış olan arklar tanıom ben mouse klawye faln dondurma niyetine gider[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Limonlu dondurma :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 13 Haziran 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 13 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
ekmek tatlılı dondurma

said:
RedallHoor, 13 Haziran 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
Ekmek tatlılı

ekmek kadayıfı olmasın o?
ekmek tatlısı nerden çıktı?
kaymaklı ekmek kadayıfı...

İyi tamam... :tebrikz: Zeka fışkırıyor Paticiğin en akıllısı[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 13 Haziran 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
BoneC'ime laf etme, fena olur ha.

Adam artis :) Ama iyi insan[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 13 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
Bizim Patiler En çok neyli dondurma severler bakalım :)

misal ben cart dor profiterollü Seviyorum

hadi göreyim sizi

ben de aynısından..çok güzel yaaa...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
ıyyy :d

içinde çukulata parçacıkları olan ve sosa batırılıp fındığa daldırılan külah dondurmalar acayip tahrik ediyor beni...

oha fanteziye gel
simdi bizim mi içimiz kötü lol[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...