Head Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ekmekten tatlı mı olurmuş[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dedem süper yapar ekmek tatlısını bayat ekmek yumurtalı ve unlu bi karışıma bulanır vve kızartılır hepsi kızartıldıktan sonra üstüne şerbet dökülür... üzerine koca kaymak 60 yıl sonra da şeker hastalığından bacakların kangren olur ...=([signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 üzüldüm[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 neyse de Dondurma dersek... Zeynel vardır istinyede ve Caddede başkasını tanımam[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 izmirde hasbas diye dondurmacı vardı afyondan gelirlkerdi yemeye[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Head, 13 Haziran 2005 10:44 tarihinde demiş ki: dondurma sevmiyorum. hele kahramanmaraş dondurmacılarını dövesim gelir. [signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beyaz magnumu ve her türlü karameli dondurmayı severim[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yaa böle topiclerin önüne uyari koyun aç olanlar ve cani dondurma çekenler girmesin die :D *!yutkunur*[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Head, 13 Haziran 2005 10:44 tarihinde demiş ki: hele kahramanmaraş dondurmacılarını dövesim gelir. Recep usta aklıma geldi. 350 kiloluk Kahramanmaraşlı Dondurma Ustası, Recep Usta.. Keşke vefat etmeseydide bunları duyabilseydi :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 demi ama yazık topragı bol olsun[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quantele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BeIlow, 13 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki: yaa böle topiclerin önüne uyari koyun aç olanlar ve cani dondurma çekenler girmesin die :D *!yutkunur* Ewt çok doğruu hele benim gibi açlar daha da tehlikeli ama aşmış olan arklar tanıom ben mouse klawye faln dondurma niyetine gider[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Limonlu dondurma :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ıyyy :d içinde çukulata parçacıkları olan ve sosa batırılıp fındığa daldırılan külah dondurmalar acayip tahrik ediyor beni...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Magnum bademli özellikle dısını yavas yavas yergen büyük zevk alıyorum :D Birde cartdor'un profötrol'lü olanı süper :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheh propetrol gibi olmuş :P profiterol... ben bi yiyemedim şu cornetto'nun kapta olanlarından...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bişeyli süper ya :Ds[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Buz parmak rullez! milletin ortasında, Tahrik edici şekilde yiyecen. EAHUE Sokcan azına Parmağı böle :-) lick mod a gircen fln. aheuahe ya[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Bonecrusher, 13 Haziran 2005 11:04 tarihinde demiş ki: said: elma, 13 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki: ekmek tatlılı dondurma said: RedallHoor, 13 Haziran 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Ekmek tatlılı ekmek kadayıfı olmasın o? ekmek tatlısı nerden çıktı? kaymaklı ekmek kadayıfı... İyi tamam... :tebrikz: Zeka fışkırıyor Paticiğin en akıllısı[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 BoneC'ime laf etme, fena olur ha.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Werewolf, 13 Haziran 2005 16:01 tarihinde demiş ki: BoneC'ime laf etme, fena olur ha. Adam artis :) Ama iyi insan[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Gothic, 13 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki: Bizim Patiler En çok neyli dondurma severler bakalım :) misal ben cart dor profiterollü Seviyorum hadi göreyim sizi ben de aynısından..çok güzel yaaa...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 algidanın karamelli max tipinde bir dondurması vardı hala onu seviyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 birde nugger var oda çok güzel[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nugger'ı hiç sevmiyorum sandviç gibi dondurma mı olur puah :P max'ın eski kakaosu muhteşemdi , sonradan değiştirdiler gudik birşey oldu...max forever...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: ıyyy :d içinde çukulata parçacıkları olan ve sosa batırılıp fındığa daldırılan külah dondurmalar acayip tahrik ediyor beni... oha fanteziye gel simdi bizim mi içimiz kötü lol[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar